"SVI ZNAMO KO JE BIO SINIŠA MIHAJLOVIĆ" Bivši igrač Partizana se na predstavljanju u Bolonji dotakao legende

18:46 | 26-01-2024

Fudbal 0

Doskorašnji fudbaler Partizana Mihajlo Ilić rekao je na promociji u novom klubu da zna da je Bolonja veliki klub sa velikom tradicijom i da veruje da ima kvalitet za Seriju A.

Mihajlo Ilić
Foto: Prinstcreen FC Bologna

– Srpski igrači su sjajni borci, odličnog karaktera. Dolazimo iz male zemlje i to nam pomaže. Znam da je Bolonja veliki klub sa velikom tradicijom. Izabrao sam je, jer je za mene to najbolja mogućnost da napredujem, pošto ovde ima dosta mladih ljudi. Serija A je teška liga, ali želim da se takmičim – rekao je Ilić na početku obraćanja italijanskim medijima, a prenosi portal "bolognatoday.it".

Ilić je zatim govorio i o kvalitetima koje donosi u novi klub.

PARTIZANU PROPAO TRANSFER Duljaj u velikim problemima zbog ofanzivca

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

– Igrao sam i na poziciji defanzivnog veznog u omladinskom timu Partizana, zatim u seniorima kao štoper. Moja veština je što dobro čitam dešavanja na terenu, a solidan sam skakač. Mogu da poboljšam stil igre i brzinu, kao i malo taktičkih detalja. Tijago Mota je sjajan trener, mogao bi da postane jedan od najboljih na svetu, razgovarao sam sa njim, želim da radim sve što mi kaže – dodao je 20-godišnji fudbaler.

Ilić je svestan da je posebno mesto u Bolonji rezervisano za legendarnog srpskog fudbalera i trenera Sinišu Mihajlovića.

– Svi znamo ko je bio Siniša, kao igrač, trener i osoba. Veliki borac, idol nama iz Srbije. Svesni smo šta je uradio za italijanski fudbal i za Bolonju, nadam se da ću ostaviti trag kao on.

Mladi fudbaler zna da fudbal u Bolonji najpopularniji sport, već da takav status ima košarka.


– Baš mi se sviđa. Navijam za Partizan, pratim dosta učinak naše ekipe i sledeće sedmice ću ići da uživo gledam susret sa Virtusom – zaključio je Ilić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading