BOMBA U HRVATSKOJ Reprezentativac "izdao" Dinamo i otišao u Hajduk

15:00 | 27-01-2024

Fudbal 0

Josip Brekalo, čije se ime nedavno vezivalo uz Dinamo, sada bi mogao da pojača redove Hajduka, što bi moglo značajno uticati na trku za titulu u hrvatskom fudbalskom prvenstvu.

FK Hajduk Split
EPA-EFE/SALVATORE DI NOLFI

Zimski prelazni rok u Hrvatskoj obećava uzbudljivu drugu polovinu sezone. Šampionsku trku u HNL vode Hajduk iz Splita, Rijeka i Dinamo iz Zagreba, a situacija se dodatno zakomplikovala mogućim dolaskom Josipa Brekala u redove Hajduka.

Brekalo, koji trenutno igra za Fiorentinu, bio je predmet transfernih spekulacija prema Dinamu, ali su se stvari promenile nakon što je Dinamo doživeo neočekivan poraz od Lokomotive. Hajduk, koji već ima jak tim sa iskusnim igračima poput Krovinovića, Livaje i Perišića, sada bi mogao dodatno ojačati s dolaskom Brekala.

PROMENIO KLUB, ALI NE I DRŽAVU Nemanja Matić predstavljen u novom klubu

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Josip Brekalo, rodom iz Zagreba, odrastao je u Dinamu, gde je prošao kroz sve mlađe selekcije pre nego što je prešao u Volfsburg za 10 miliona evra. Tokom karijere, igrao je za Volfsburg, Štutgart, Torino, a zatim je prešao u Fiorentinu 2023. godine.

Brekalo je izuzetno talentovan krilni napadač koji se najbolje snalazi kao levo krilo, ali može igrati i na desnoj strani. Do sada je odigrao 35 mečeva za seniorsku reprezentaciju Hrvatske i nastupio na još 77 mečeva u mlađim kategorijama.

Sada, dok Hajduk razmatra mogućnost dovođenja Brekala, očekuje se da će ova transfer priča dodatno začiniti već uzbudljivu završnicu fudbalske sezone u Hrvatskoj.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading