PIOLI OTVORENO O STATUSU JOVIĆA Luka se promenio, fizički je spreman, ali...

16:00 | 27-01-2024

Fudbal 0

Strateg "rosonera" pohvalio srpskog napadača...

Luka Jović
AP/Luca Bruno

Trener fudbalskog kluba Milan Stefano Pioli (58) otvoreno je pohvalio srpskog napadača Luku Jovića (26), koji u poslednjih nekoliko meseci igra sjajno u dresu slavnog kluba.

Jović je u Milan stigao prošlog leta i loše je započeo sezonu, pošto je često bio na klupi za rezerve ili čak na tribinama. Međutim, od novembra sve češće dobija šansu, pa trenutno na svom kontu ima šest pogodaka i asistenciju na 17 zabeleženih nastupa.

SRPSKI OBRAČUN U ITALIJI Samardžić razljutio "rosonere", Jović najavio veliki preokret Milana (VIDEO)

Pioli je pred večerašnji meč Milana i Bolonje pričao o statusu srpskog napadača i napomenuo da je prezadovoljan njegovim doprinosom, ali je naglasio da još uvek nije zaslužio mesto u startnoj postavi. 

- Jović se promenio. I najzad je fizički spreman. Nikada nisam sumnjao u njegove igračke kvalitete, ali sada je srećan, smiren, dobro se oseća. On je igrač na kojeg se mnogo oslanjam, iako će i na sledećoj utakmici verovatno početi sa klupe - rekao je Pioli. 

Fudbaleri Milana trenutno su trećeplasirani na tabeli Serije A sa 45 bodova, šest manje od drugoplasiranog Intera i sedam manje od lidera Juventusa.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading