OGLASIO SE HOLANĐANIN Kapiten Liverpula ide stopama Jirgena Klopa?!

18:28 | 29-01-2024

Fudbal 0

Virdžil Van Dajk još uvek ne zna da li će ostati na "Enfildu" i naredne sezone

Jirgen Klop
EPA/NEIL HALL

Mnoge je šokirala vest da na kraju sezone Jirgen Klop napušta Liverpul. Nemački strateg svoju odluku objavio je u petak i navijačima objasnio da je razlog tome nedostatak energije. Sa Klopom iz kluba odlazi i njegov kompletan stručni štab, ali po svemu sudeći to neće biti kraj odlascima...

Kako prenose engleski mediji i Virdžil Van Dajk razmišlja da na kraju sezone "digne sidro" i promeni sredinu. Holanđanin je ugovorom vezan do 2025. godine za Liverpul, ali u klubu neće želeti da zadrže nezadovoljnog igrača. Ipak, iskusni štoper ostavio je prostora da se predomisli i ostane veran crvenom dresu. 

- To je veliko pitanje. Trenutno ne znam. Klub ima težak posao u svojim rukama, mnoge stvari će se promeniti. Vrlo sam znatiželjan da vidim u kojem će smeru ići klub. Videćemo kakva će biti situacija - rekao je Virdžil Van Dajk. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

ODLUKA JE BLIZU Evo šta će Jirgen Klop raditi kad ode iz Liverpula

Holanđanin je deo Liverpula od 2018. godine i do sada je odigrao 246 utakmica uz 21 postignutim golom. Sa "redsima" osvojio je sedam trofeja i važi za stub generacije koja je na "Enfild" vratila titulu Premijer lige. 

Van Dajk je u Liverpul stigao iz Sautemptona u transferu teškom 84.600.000 evra. U ovom momentu je jedan od najboljih defanzivaca sveta, ali mu je cena drastično pala budući da ima 32 godine. Zbog toga na "Enfildu" neće moći da se nadaju velikom obeštećenju.  

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading