KRAJ ZIMSKE SAGE Zvezda dogovorila dolazak Uroša Sremčevića

14:51 | 30-01-2024

Fudbal 0

Crveno-beli konačno priveli kraju posao oko dovođenja napadača Mladosti.

Uroš Sremčević
Printscreen/Youtube

Konačno je kraj još jedne zimske sage. Sa više strana stižu potvrde - Uroš Sremčević je novi fudbaler Crvene zvezde!

Već duže vreme je šampion Srbije pregovarao sa lučanskom Mladosti oko dolaska 17-godišnjeg napadača i sada su svi detalji utanačeni.

- Dogovor je postignut, ostali su samo još detalji da se definišu, odnosno da se pročitaju još jednom ugovor i stave potpisi. Može se reći da je Uroš Sremčević 90 odsto igrač Crvene zvezde. Kažem ovako, jer tek kad stavi potpis onda možemo da kažemo da je 100 odsto. U suštini je sve dogovoren - otkrio je Neško Milovanović za Sportski žurnal.

Kako se ranije pisalo, transfer Sremčevića bi trebalo da bude najskuplji u istoriji MozzartBet Superlige Srbije između dva domaća kluba. 

Zvezda i Mladost su postigli dogovor na 2.000.000 evra čime će biti nadmašena kupovina Ljubomira Fejse iz kulskog Hajduka od strane Partizana za 1.200.000 evra.

Dolazak Sremčevića bi moglo da znači i da je završen odlazak Jovana Mijatovića u Siti grupu (najverovatnije Njujork Siti) za 8.000.000 evra.

Očekuje se da Zvezda predstavi 17-godišnjeg napadača već u subotu, po povratku ekipe sa Kipra, a jedan od najvećih bisera našeg fudbala će staviti paraf na trogodišnji ugovor.

Plan je da kada Sremčević napuni 18 godina, saradnja bude potpisana na četiri godine čime bi Zvezda mogla da ima bolju pregovaračku poziciju u budućnosti.

Ranije su se za Sremčevića raspitivali Englezi, belgijski Anderleht, Partizan, Olimpijakos i mnogi drugi, ali je šampion Srbije na kraju odneo pobedu.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading