UDINEZE ŠOKIRAN PONUDOM Juventus zvao i ponovo pitao za Samardžića

19:29 | 30-01-2024

Fudbal 0

Italijanski gigant ne odustaje od reprezentativca Srbije zbog čega je ponovo pozvao kolege iz Udinezea.

Lazar Samardžić
AP/Alessandro Garofalo

Poludili su najveći italijanski klubovi za našim Lazarom Samardižćem. Nema ko nije zvao Udineze da se raspita za zdravlje Srbina. Od Intera, preko Napolija i Milana sve do Juventusa.

Sam krem Serije A bi voleo da vidi 21-godišnjeg vezistu u ekipi. Poslednji koji je poslao ponudu na Friuli za momka rođenog u Berlinu je - Juventus.

Nije tajna da "staroj dami" treba najmanje jedan vezista i da bi volela da Samardžić oformi pravu malu srpsku koloniju sa Filipom Kostićem i Dušanom Vlahovićem.

Ali... Kako javljaju brojni italijanski mediji, ponuda Juventusa je bila šokantna za Udineze. Torinski gigant je nudio samo pozajmicu do kraja sezone bez opcije ili obaveze da otkupi reprezentativca Srbije.

Udineze je momentalno zalupio vrata pre nego što su bilo kakvi pregovori dve strane i mogli da počnu. Takođe je sa istom taktikom pokušano da se dođe i do potpisa Roberta Pereire, ali je odgovor bio isti.

Kako je do kraja zimskog prelaznog roka ostalo još dva dana, najrealnije je da Samardžić ostane u Udinama do kraja sezone i na leto promeni sredinu.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading