BLUD Zabava mladih Urugvajaca uz drogu i prostitutke

06:00 | 31-01-2024

Fudbal 0

Savremeni fudbal prepun je nelogičnosti, ali lovci na senzacije tačno znaju šta traže i ne retko uspevaju u nameri da plasiraju senzaciju.

Urugvaj
Printscreen/Twitter

Obično se burno slavi posle velikih ili značajnih pobeda i tada se gubi kontrola. Pakao i problemi nastaju kada detalji, a pogotovo snimci i pikantne fotografije, osvanu na društvenim mrežama ili se pojave u medijima.

Kako je ostati zauvek etiketiran zbog zabave sa prostitukama najbolje znaju dvojica urugvajskih fudbalera Matijas Malvino and Ramon Arijas. Sve se dešavalo kada su imali samo 22 godine.

Oni su karijeru započeli u Defensoru i bila je 2014. godina kada su osetili slast pobjede u Kopa Libertadoresu pošto su sa 2 :0 pobedili kolumbijski Medeljin.

Odmah posle meča u hotel, u kojem su odseli, pozvali su nekoliko prostitutki koji su imale zadatak da nabave i donesu drogu u sobu i od tofg momenta počeo je razvrat.

Najveću grešku su napravili što su sve fotografisali pa su se slike osetljivog sadražaja pojavile u javnosti, najpre u urugvajskim medijima.

Urugvaj Printscreen/Twitter
 

 

Činjenica da su seksualno opštili sa prostitutkama i pritom koristili drogu etiketirala ih je za čitav život. Sramota kojom su narušili i ugled urugvajskog kluba, a suočili su se sa žestokom novčanom kaznom uz izbacivanje iz tima za revanš susret.

Slučaj je i dan zapamćen kao jedan od najvećih skandala u istoriji urugvajskog fudbala. Momci su bili veoma telentovani, igrali su za mlađe selekcije, ali nikada nisu dobili poziv za seniorsku reprezentaciju.

Arijas (31) je uspeo napravi kakvu-takvu karijeru. Dogurao je i do Evrope pošto je jednu sezonu proveo u turskom Giresunu. Trenutno igra za katarski Muaither.

Nakon skandala i Malvino je odmah stigao u Evropu. Igrao je za Lugano, ali nikada nije uspeo da se istakne. Od tada je menjao klubove na svakih šest meseci, uz brojne pauze jer niko nije želeo da ga angažuje. Od prošlog leta je član urugvajskog niželigaša Basaneza.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading