SRBIN SE RASPLAKAO ZBOG HRVATA Dmitrović emotivno ispratio odlazak nekadašnjeg reprezentativca Hrvatske iz kluba (FOTO)

10:40 | 31-01-2024

Fudbal 0

Hrvatski veteran Ivan Rakitić oprostio se od Seville i na pres konferenciji nije mogao da zadrži suze, ali mnogi su videli i emotivnu reakciju njegovo saigrača našeg Marka Dmitrovića.

FK Sevilja
Printscreen/Youtube

 

U samom finišu zimskog prelaznog roka Rakitić je iznenadio sve odlukom da nakon skoro četiri godine napusti Sevilju i karijeru nastavi u Saudijskoj Arabiji.

Potpisao je za Al Šabab do leta 2025. godine, a na stadionu „Sančez Pizhuan" oprostio od kluba i saigrača koji su došli kako bi ispratili nekadašnjeg hrvatskog reprezentativca.

Rakitić nije uspeo da zadrži suze dok se opraštao po drugi put u karijeri od Sevilje, pa jasno je da ovaj transfer baš i nije planirao jer su mnogi očekivali da će završiti karijeru u dresu kluba iz Andaluzije.

FK Sevilja Printscreen/Youtube
 

Međutim, ono što je privuklo najveću pažnju jeste trenutak kada je kamera na konferenciji snimila Srbina Marka Dmitrovića (32)

Golman nije mogao da sakrije emocije zbog odlaska velikog prijatelja. U očima Srbina videle su se suze dok je i Rakitić plakao, pa je to najbolji pokazatelj kakav odnos imaju. Dmitrović je od Rakitića imao veliku podršku kada je 2021. godine stigao u klub, pa je za njega odlazak Hrvata sigurno veliki udarac.

Rakitić, Dmitrović i Nemanja Gudelj bili su balkanski trio u Sevilji koji je lagano počeo da se ossipa. Inače, Rakitić je u Al Šabab otišao bez obeštećenja jer je ranije sa Seviljom postigao dogovor oko sporazumnog raskida saradnje.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading