POBEDA I DVA REMIJA Šumadinci kod kuće, u generalnoj proveri protiv lidera lige

06:00 | 01-02-2024

Fudbal 0

Fudbaleri Radničkog 1923 vratili su se s desetodnevnih priprema u Antaliji

Feđa Dudić
EPA/FEHIM DEMIR

 

Prema oceni stručnog štaba, što potvrđuju i rezultati na tri utakmice, Kragujevčani mogu da budu zadovoljni onim što su pokazali u sad već stalnoj bazi u Turskoj.

Stefan Čolović Alo!/Aleksandar Đorđević
 

Povrede brinu stručni štab

Povrede su ono što brine stručni štab Radničkog. Prvo su se ozledili iskusni odbrambeni igrač Slobodan Simović i golgeter Milan Vidakov, a još u toku priprema u Kragujevac su se vratili Luka Zorić i Stefan Čolović. Protiv ekipe iz Lođa u timu nije bio Kilijana Bevisa, ali je njegova povreda lakše prirode.

U pogonu trenera Feđe Dudića bilo je 26 igrača: golmani Stojan Leković, Miloš Mladenović i Vasilije Žunić, defanzivci Mehmed Ćosić, Branislav Milošević, Slobodan Simović, Milan Mitrović, Ljubiša Pecelj, Bojan Adžić i Tomislav Dadić, vezisti Luka Zorić, Vasilije Đurić, Stefan Čolović, Miloš Vidović, Uroš Vidović, Miloš Ristić, Nikola Bukumira, Milan Aleksić, Sali Vižđi, Кilijan Bevis, Nemanja Tomić i Veljko Dimitrijević, kao i napadači Milan Vidakov, Džofri Činedu, Milutin Vidosavljević i Matija Gluščević.

Džofri Činedu Alo!/Aleksandar Đorđević
 

Radnički je dvaput remizirao i jednom pobedio. U prvom duelu Šumadinci su bili bolji od Rajndorfa, desetoplasiranog tima austrijske Bundeslige. Pobedili su s 2:1 golovima Ristića i Bevisa. Protiv Krila Sovjetov, šestoplasiranog tima ruske Premijer lige, završeno je 1:1, a pogodak za Kragujevčane delo je Činedua. I u trećem meču, protiv LKS iz Lođa, člana elitne poljske lige, rezultat je bio 1:1. Strelac za Kragujevčane bio je novajlija Ćosić.

Generalnu proveru pred nastavak sezone Radnički će imati u subotu na stadionu „Čika Dača“ (13.00) protiv OFK Beograda, vodećeg tima Prve lige.

Komentari(0)

Loading