SERIJA ODLAZAKA IZ ZVEZDE Još jedan igrač napustio crveno-bele

19:27 | 01-02-2024

Fudbal 0

U poslednjem satu prelaznog roka u Italiji, Crvena zvezda i Torino su uspešno finalizovali sve administrativne formalnosti, omogućavajući mladom krilnom napadaču, Urošu Kabiću, da započne novo poglavlje svoje karijere na fudbalskoj sceni.

Uroš Kabić

Torino se dogovorio sa šampionom Srbije da pozajmi Kabića, uz opciju otkupa igrača za iznos od 2.000.000 evra.

Menadžer Predrag Đorđević uspeo je da zaključi ovaj transfer večeras u Milanu, pre nego što je zimska "pijaca" u Italiji zvanično zatvorena u 20 časova.

Vladan Milojević EPA-EFE/KOCA SULEJMANOVIC
 

NOVI ODLAZAK IZ ZVEZDE Neočekivano, reprezentativac napustio Marakanu

Iako je Crvena zvezda imala i ponudu iz MLS lige, od strane Šarlota, vrednu 1.500.000 evra, Italijani izveštavaju da je i belgijski Šarlroa pokušao da "pokvari posao". Ipak, Torino se istakao kao najkonkretnija opcija, pruživši najprimamljiviju ponudu mladom fudbaleru.

Interesantno je napomenuti da je Urošu Kabiću izgleda suđen odlazak u Italiju, jer je pre tačno dve godine bio blizu transfera u Torino, ali su tada pregovori između Bikova i Vojvodine propali, uprkos postojanju ponude vredne 2.500.000 evra.

Opet, pre šest meseci, pre nego što se pridružio Crvenoj zvezdi, Kabić je bio na korak od prelaska u Bolonju, pri čemu je i taj italijanski klub pokazao interesovanje za njega.

Na kraju, Kabić je stigao na Marakanu u transferu vrednom 800.000 evra, ali tokom prethodne jeseni nije imao značajnu ulogu u ekipi srpskog prvaka.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading