LESI Leonarda namamila Zvoneta: Buran period u poslovnom i privatnom životu Zvonimira Bobana

06:00 | 02-02-2024

Fudbal 0

Poznati Hrvat je napustio UEFA i vratio se ženi koja mu je oprostila vezu u kojoj je bio tokom vremena u kome nisu bili zajedno

Zvonimir Boban
EPA-EFE/YURI KOCHETKOV

Supružnici Boban imaju petero dece, od kojih su četvoro usvojili, a 2009. godine su postali i biološki roditelji devojčice. 

Bivši jugoslovenski fudbaler Zvonimir Boban napustio je važno mesto šefa fudbala u UEFA, zbog neslaganja sa predsednikom Aleksanderom Čeferinom, a i na privatom planu ima novina.

Leonarda i Zvonimir Boban opet su zajedno, nakon što su od 2021. godine razveli, saznaje Story. Poput Lesija, Zvone se vratio kući. 

Jedan od parova koji nikada nije bio na naslovnim stranama iznenadio je javnost kada je u maju 2021. objavio da će živeti odvojeno, posle 30 godina braka, ali čini se da nisu dugo izdržali jedno bez drugog.

- Istina je, Zvone i ja opet smo zajedno, jako smo srećni - potvrdila je Leonarda.

SLAVNI FUDBALER ŠOKIRAO IZGLEDOM Jedan od najboljih fudbalera sveta se pojavio u javnosti i sve ostavio u neverici

Zvonimir Boban EPA-EFE/MATTEO BAZZI
 

I dok nisu bili zajedno, Leonarda je Zvonimira nazivala svojim mužem, što je otkrila prošle godine u IN magazinu na pitanje u kakvim su odnosima.

- Sa svojim mužem? U divnim odnosima! Divnim, divnim, divnim! I s decom jer smo sve zajedno uklopili u lepu porodičnu situaciju. Mislim da je to primarna stvar! - rekla je tada Leonarda i dodala:

- I dalje ga zovem muž, i on mene ženom! To je divno, 33 godine smo zajedno!

Zvonimir je u međuvremenu bio u vezi s 19 godina mlađom stomatološkinjom Marijanom Bićanić koja je zbog atraktivnog izgleda snimila kampanju za jedan modni brend.

Sa Zvonimirom je prvi put snimljena prošlog leta u Bolu na Braču, gde on ima porodičnu kuću. Izvor je tada otkrio da je Marijana upoznala članove porodice Boban, ali ni to nije pomoglo da ostanu zajedno pa se bivši fubaler vratio ženi. 

Doktor i manekenka

Marijana je rođena u Bihaću, a uspešno je diplomirala 2012. na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu. Iste godine upisala je doktorske studije dentalne medicine, a tri godine kasnije započela je specijalizaciju iz stomatološke protetike, ali prija joj da se bavi menekenstvom. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading