RADILI SU TELEFONI I OBEĆANJA Duljaj otkrio sve o posrnulom Partizanovom talentu

12:00 | 02-02-2024

Fudbal 0

Igor Duljaj govorio je iskreno o Samedu Baždaru...

Igor Duljaj

U intervjuu za TV Arena Sport, Igor Duljaj je istakao da mora da izdvoji Sameda Baždara za koga kaže da je "shvatio da ipak samo rad donosi uspeh", tako da je veoma zadovoljan njegovim izdanjima na Kipru.

I sam fudbaler iz Novog Pazara je već bio samokritičan prema sebi i zna da je "razočarao mnoge" i da sad mora da se dokaže, ali Duljaj je tu da ga "izvuče" na pravi put.

JOŠ JEDAN BISER NAPUSTIO HUMSKU Posle Mitrovića, Verona dovela još jednog Srbina

- Ne treba on nikome da se dokazuje već da radi ono što najbolje zna. Ekipa i mi smo tu samo servis da mu pomognemo. Kako njemu tako i svima. Drago mi je što je neke stvari shvatio. To su mladi momci, ja ih razumem jer sam prolazio kroz takav period. Doduše, nisam tako dugo bio u tom 'vakumu', da li ću otići ili ostati. Ovo su nove generacije, telefoni 'rade', neka obećavanja. On je, da kažem, bio malo 'izgubljen', tako da mu kolektiv i Partizan želi sve najbolje. Odlično je odradio pripreme i potrebno je da sačeka njegovih pet minuta. A oni će se pojaviti... - naglasio je Duljaj i dodao da će od protivnika zavisiti na kojoj poziciji - kao napadač, iza dvojice špiceva...

Što se tiče Mateusa Saldanje, za koga je bilo mnogo ponuda i koji još može da ode iz kluba, Igor Duljaj se nada da se u međuvremenu - bar do kraja sezone - ništa neće promeniti.

- Mnogo je doneo ne samo on već i drugi igrači. Fudbalska pijaca pokazuje ko koliko vredi. Videli ste da su dvojica igrača Partizana otišli u odlične klubove, u top lige. On je imao mnogo ponuda, bio je i on na slatkim mukama. Klub je odoleo tim ponudama, tako da je Saldanja, bar za sada, član Partizana. Nadam se, do kraja sezone - zaključio je Duljaj.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading