SENZACIONALAN TRANSFER Borjan stiže na gol Zemuna

19:30 | 02-02-2024

Fudbal 0

Malo ko je mogao da očekuje ovaj transfer...

Milan Borjan
Foto: Printskrin / Instagram / borjan_nikola

Dinastija Borjan u srpskom fudbalu dobila je novo ime - rođeni brat Milana, Nikola, sada je zvanično postao deo srpskoligaškog tima Zemuna.

Transfer je bio predstavljen na zanimljiv način, uz kreativan pristup novog kluba iz Gornje Varoši, koji je postavio baner s natpisom "Tražen".

Nakon perioda tokom kojeg je branio boje Zvezdare, Borjan se odlučio na korak dalje u svojoj fudbalskoj karijeri. Prethodno je iskazivao svoj talenat u mlađim selekcijama Crvene zvezde i Grafičara.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

 

 

Sa 17 godina mlađim od brata Milana, Nikola je pre nekoliko godina u intervjuu za Zvezda TV istakao izuzetno blizak odnos s njim.

Osim toga, govorio je o svojim fudbalskim počecima u omladinskim ligama u Kanadi, gde je rođen, nastupajući za Hamilton Srbija i Akademiju BSC. Od 2018. godine, Nikola je bio deo Crvene zvezde, prešavši prethodno probu.

Interesantno je napomenuti da su Zvezdara i Zemun delile prvo mesto u ligi sa po 34 boda nakon prvog dela sezone, sa Teleoptikom iza sebe sa jednim poenom manje. Nikola će zauzeti poziciju golmana u novom klubu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading