POVRATAK KRALJA Filmski spektakl u Čileu: Slavni as sleteo kao Brena, zajahao konja i isukao mač

06:00 | 03-02-2024

Fudbal 0

Čuvenog „Ratnika“ slomile emocije pred punim tribinama „Monumentala“

Arturo Vidal
AP/Esteban Felix

 

Arturo Vidal se vratio u Kolo-Kolo posle 16 godina pečalbarenja po Evropi (Leverkuzen, Juventus, Bajern, Barselona, Inter) i Brazilu (Flamengo, Atletiko Paranaense).

Arturo Vidal AP/Esteban Felix
 

Na nedavnoj promociji pred novinarima s krunom na glavi, sad je 36-godišnji Čileanac predstavljen pred krcatim tribinama „Monumentala“. Spektakl je komotno mogao da se nazove: „Povratak kralja“.

Arturo Vidal EPA/Javier Martin
 

Ratnik, kako su beskompromisnog fudbalera prozvali u Italiji, ili jednostavno „Kralj Arturo“, helikopterom je sleteo na teren, kao svojevremeno Lepa Brena na čuvenom koncertu u Sofiji. Zatim je Vidal zajahao konja u kraljevskoj odori i s mačem u ruci paradirao pred oduševljenom publikom u Santjagu.

Arturo Vidal AP/Esteban Felix
 

- Veoma emotivno je videti ovakav stadion. Spektakularno. Hvala na tolikoj ljubavi, nadam se da ću uspeti da uzvratim - rekao je Vidal, koji je ponikao među „poglavicama“.

Arturo Vidal EPA/Adriana Thomasa
 

Pamtiće se 27. januar

Vidal je već odigrao meč za Kolo-Kolo po povratku u matični klub. U subotu 27. januara nosio je beli dres „poglavica“ s brojem 23 na prijateljskom susretu s čileanskim Evertonom.
Start šampionata te južnomaeričke države je zakazan za 16. februar, Kolo-Kolo dan kasnije gostuje Union Espanjoli.

Poklonio se navijačima, pa u suzama, slomljen emocijama dodao:

- Nadam se da će stadion biti ispunjen tokom cele godine i da možemo da podignemo drugi trofej Kopa Libertadoresa. Zašto da ne?

Arturo Vidal AP/Esteban Felix
 

Povratak Kralja, kao u filmskom spektaklu, samo na čileanski način.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading