IZNENAĐENJE U MILANU Pioli precrtao Srbina

14:23 | 03-02-2024

Fudbal 0

Trener Milana Stefano Pioli odlučio je da našeg fudbalera izostavi sa spiska za Ligu Evrope.

FK Milan
Tano Pecoraro/LaPresse via AP

Izborio je Milan preko Lige šampiona pravo da evropsko proleće nastavi u Ligi Evrope. Nažalost, bez jednog srpskog fudbalera.

Kako je istekao period tokom kojeg ekipe u sedište UEFA šalju spiskove za nastavak evropskih utakmica tako je postalo jasno da za "roso-nere" u drugom po rangu evropskom takmičenju neće nastupati Jan-Karlo Simić.

Trener Milana Stefano Pioli je na konferenciji za medije objasnio da je novajlija iz Verone Filipo Teraćano dobio prednost u odnosu na srpskog štopera.

To znači da će Jan-Karlo Simić u drugom delu sezone moći da igra za Milan samo u Seriji A, dok će evropske utakmice pratiti sa tribina.

Pioli je odlučio da na spisak igrača na koje računa uvrsti i Matea Gabiju koji je nedavno povučen sa pozajmice iz Viljareala.

Tako će Milan u Ligi Evrope računati na: Menjana, Ernandeza, Kalulua, Kjera, Tijaa, Tomorija, Adlija, Benasera, Loftus-Čika, Musu, Pulišića, Rejindersa, Čukvueza, Žirua, Jovića, Leaa, Okafora, Kalabriju, Gabiju, Pobegu, Sportijela, Mirantea, Florencija i Teraćana.

Milian će se plej-ofu Lige Evrope 15. februara sastati sa Renom, a prva utakmica se igra u Italiji, dok je revanš na programu sedam dana kasnije u Francuskoj.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading