SRBIJO, ŠTETA ŠTO ĆE TI IZMAĆI OVAKAV TALENAT Pavlović vesnik Bajernovog preokreta

17:35 | 03-02-2024

Fudbal 0

Momak srpskog porekla ponovo blistao u prvom timu Bajerna i golom najavio velike domete u karijeri.

FK Bajern Minhen, Aleksandar Pavlović
EPA-EFE/Ronald Wittek

Od kada se probijao u prvi tim Bajern Minhena, Aleksandar Pavlović je privlačio veliku pažnju. Još i veću kada je počeo da pruža blistave partije. Jednu takvu je pokazao i danas.

Gubio je Bajern od Borusije Menhengladbah, da bi upravo Pavlovićevim golom započet preokret koji je na kraju doveo do pobede - 3:1!

Kako samo zrelo i kvalitetno igra mladi zadnji vezni. Ponovo se pokazalo zašto mu Tomas Tuhel daje šansu u prvom timu i što je šampion Nemačke odustao od 65.000.000 evra vrednog Žoaa Palinje.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pavlović je zaista biser u nastajanju pred odgovornima u Zebner štrase i zaista je prava šteta što ga nećemo gledati u dresu Srbije.

Odlučio je talentovani vezista da obuče dres reprezentacije Nemačke do 19 godina i mada još uvek ima šansu da se predomisli i zaigra za A reprezentaciju Srbije, čini se da je odabirom dresa "pancera" pokazao kako razmišlja.

A kao hleb nasušni nam je potreban još jedan mladi i talentovani vezista. No, moraće Srbija da ga potraži na nekom drugom mestu...

Povela je Borusija Menhengladbah golom Nika Elvedija u 35. minutu, da bi tačno 10 minuta kasnije Pavlović doneo poravnanje.

Bio je to impuls igračima Bajerna da u nastavku drugog poluvremena dođu do potpunog preokreta. Najpre je Hari Kejn bio precizan (70. minut), da bi pomalo zaboravljeni Matijas de Liht stavio tačku na konačan rezultat.

U preostalim mečevima dana, Bajer Leverkuzen je na krilima dvostrukog strelca Nejtana Telje upisao tri boda protiv Darmštata (2:0), Verder Bremen je sa 1:0 nadigrao Majnc, Bohum i Augzburg su podelili bodove (1:1), dok je Štutgart pobedio Frajburg sa 3:1.

Standings provided by Sofascore

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading