LUDNICA NA SEVERU ENGLESKE Njukasl i Luton priredili šou, Brajton se poigrao sa najvećim trošadžijom

18:22 | 03-02-2024

Fudbal 0

Fantastičan fudbal, puno golova i uzbuđenja u Premijer ligi!

FK Njukasl
EPA/PETER POWELL

Fantastičnu predstavu su navijačima pružili Njukasl i Luton. I to ne samo svojim, već i onim neutralnim pošto su priredili pravu goleadu - 4:4!

Prštalo je od golova, atraktivnog fudbala i obilja šansi na severu Engleske. Još je domaćin i dobro prošao s obzirom na to da je gubio u završnici utakmice, no idemo redom.

Šon Longstaf je u prvom poluvremenu bacio domaće navijače u trans sa dva pogotka u sedmom i 23. minutu. Ali, odbrana Njukasla se nije proslavila pa je dopustila Gabrijelu Ošu i Rosu Barkliju da poravnaju rezultat do poluvremena.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Dobio je slabašni Luton jak impuls. Za samo tri minuta je prosto pregazio Njukasl i golovima Karltona Morisa iz penala (59. minut) i Elajdže Adebaja (62. minut) poveo sa ogromnih 4:2.

Pravi šok i neverica su zavladali u redovima "svraka". Iako favorit na papiru, četa Edija Haua je morala da se vadi iz neugodne pozicije. I nekako je uspela u tome.

Kjeran Tripije u 67. minutu i Harison Barns samo četiri minuta kasnije su izazvali erupciju oduševljenja na Sent Džejms Parku i postavili konačnih 4:4!

Najveći trošadžija ove zime u Premijer ligi je bila ekipa Kristal Palasa (?!), ali džabe kada joj je Brajton očitao pravu lekciju - 4:1.

Sve je biilo gotovo već u prvom poluvremenu kada su Luis Dank (treći minut), Džek Hinšelvud (33. minut) i Fakundo Buanonote (34. minutu) razbili goste iz Londona. 

Trgao se malo Kristal Palasa pogotkom Žana Filipa Matete, ali je Žoao Pedro ugasio "orlovima" svaku nadu u potencijalni preokret novim golom.

Da napomenemo i da su Barnli i Fulam podelili bodove u jednako zanimljivom okršaju - 2:2.

Standings provided by Sofascore

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading