VAZURA SVE OTKRIO U Humsku stigla neverovatna ponuda za Saldanju

12:25 | 04-02-2024

Fudbal 0

Generalni direktor Partizana pričao o prelaznom roku i tom prilikom otkrio jednu zanimljivost.

Miloš Vazura
Alo/Marko Metlaš

Još pre početka prelaznog roka u Srbiji, glavno pitanje je bilo da li Partizan ima kapacitete da zadrži Mateuša Saldanju?

Za sada crno-beli uspešno odolevaju ponudama. A nije da ih nije bilo. Od Sevilje, do Fenerbahče. Pominjalo se da bi Partizan prodao Brazilca za 10.000.000 evra, ali...

Kako je otkrio generalni direktor Partizana Miloš Vazura, u Humsku jeste stigla ponuda preko 10.000.000 evra koja je odbijena!

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Ozbiljni su čelnici aktuelnog lidera domaćeg prvenstva u stavu da 24-godišnji špic nije na prodaju u zimskom prelaznom roku.

- Ne kajem se što nismo prodali Saldanju. Ne želim da otkrivam zvaničnu ponudu. Otkriću samo da je bila više od 10.000.000 evra. Na kraju jesenjeg dela prvenstva rekli smo da nema prodaje ključnih igrača kakav je Brazilac, tako se ponašamo. Verujem, ako Saldanja bude nastavio da igra na istom nivou i na proleće, stići će ista, ako ne i viša ponuda na leto. Svesni smo da Saldanja može da nam donese titulu, zbog toga je odluka bila jednostavna. On na proleće može da postane igrač koji je prodat za najviše novca u istoriji Partizana - istakao je Vazura na stranicama Sportskog žurnala.

Postoji mogućnost da do kraja prelaznog roka još neko od igrača napusti Partizan. Verovatno se tu ponajviše misli na Kvinsija Meniga.

- Nećemo praviti problem ako dođe adekvatna ponuda za one koji su još početkom januara određeni da mogu da nas napuste. Da li će do odlaska doći pokazaće naredni dani - istakao je Vazura.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading