AFRIČKA MISTERIJA Šta se dešava sa Krasoom?

12:40 | 04-02-2024

Fudbal 0

Napadača Crvene zvezde nije bilo u protokolu za jučerašnju utakmicu Obale Slonovače što je pokrenulo mnoga pitanja.

Žan Filip Kraso
AP Photo/Sunday Alamba

Nema sumnje da su fudbaleri Obale Slonovače kraljevi preokreta na ovogodišnjem Kupu afričkih nacija. Plasirao se domaćin u polufinale takmičenja, međutim u tome nije učestvovao Žan Filip Kraso.

Napadač Crvene zvezde je na početku takmičenja mahom bio i starter na poziciji napadača, ali je smenom selektora u sred takmičenja (?!) polako gubio ulogu.

Tako ga na jučerašnjoj utakmici sa Malijem (2:1) nije bilo ni u protokolu što je izazvalo veliku buru u afričkim medijima.

Svima je bila misterija šta se događa sa Krasoom? Zvaničnog objašnjenja nije bilo, osim da je to odluka selektora Emresa Faea.

Nikakva povreda nije u pitanju, već je Fae ispred Krasoa video napadača Borusije Dortmund Sebastijana Alea, špica Fiorentine Kristijana Kumaea i razbijača iz Salcburga Kamira Konatea.

Otuda je Kraso morao da "izvisi" u protokolu koji je predviđen za najviše 23 fudbalera, te je sa tribina pratio duel četvrtfinala. 

Što, naravno, ne znači da će isti slučaj biti i u polufinalu Afričkog kupa nacija gde se Obala Slonovače sastaje sa DR Kongom.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading