AFRIČKA MISTERIJA Šta se dešava sa Krasoom?

12:40 | 04-02-2024

Fudbal 0

Napadača Crvene zvezde nije bilo u protokolu za jučerašnju utakmicu Obale Slonovače što je pokrenulo mnoga pitanja.

Žan Filip Kraso

Nema sumnje da su fudbaleri Obale Slonovače kraljevi preokreta na ovogodišnjem Kupu afričkih nacija. Plasirao se domaćin u polufinale takmičenja, međutim u tome nije učestvovao Žan Filip Kraso.

Napadač Crvene zvezde je na početku takmičenja mahom bio i starter na poziciji napadača, ali je smenom selektora u sred takmičenja (?!) polako gubio ulogu.

Tako ga na jučerašnjoj utakmici sa Malijem (2:1) nije bilo ni u protokolu što je izazvalo veliku buru u afričkim medijima.

Svima je bila misterija šta se događa sa Krasoom? Zvaničnog objašnjenja nije bilo, osim da je to odluka selektora Emresa Faea.

Nikakva povreda nije u pitanju, već je Fae ispred Krasoa video napadača Borusije Dortmund Sebastijana Alea, špica Fiorentine Kristijana Kumaea i razbijača iz Salcburga Kamira Konatea.

Otuda je Kraso morao da "izvisi" u protokolu koji je predviđen za najviše 23 fudbalera, te je sa tribina pratio duel četvrtfinala. 

Što, naravno, ne znači da će isti slučaj biti i u polufinalu Afričkog kupa nacija gde se Obala Slonovače sastaje sa DR Kongom.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading