GRCI JAVLJAJU Ovo je prava istina oko odlaska Andrije Živkovića u Krasnodar

13:41 | 04-02-2024

Fudbal 0

Jučerašnjia vest da je Andrija Živković na meti Krasnodara uzburkala je duhove u Rusiji i Grčkoj odakle nam sada stižu nove informacije.

Andrija Živković
EPA-EFE/CHRISTOPHER NEUNDORF

Jučerašnjia vest da je Andrija Živković na meti Krasnodara uzburkala je duhove u Rusiji i Grčkoj odakle nam sada stižu nove informacije.

Naime, grčki novinar Kostas Petrotos, koji godinama prati PAOK i najupućeniji je u dešavanja u klubu, tvrdi da nikakva ponuda Krasnodara na adresu grčkog giganta za Živkovića nije stigla.

- Više klubova je zainteresovano za Živkovića. U ovom trenutku, sigurno znam da PAOK nije dobio nikakvu ponudu od ruskog kluba - rekao je Petrotos za ruski Sport ekspres. 

Ranije je ruski novinar Ivan Karpov plasirao informaciju da je Krasnodar spremio solunskom klubu ponudu od 7.000.000 evra, međutim da otac Andrije Živkovića koči posao pošto navodno traži 3.000.000 evra na ime provizije.

Ipak, čini se da u ovome nema istine i da će teško reprezentativac Srbije promeniti klub ove zime. A nema previše ni razloga pošto igra veoma dobro i do sada je na 29 utakmica ove sezone postigao 13 golova uz sedam asistencija.

Pre samo pet meseci je Andrija i produžio ugovor sa PAOK-om na četiri godine i postao jedan od najplaćenijih igrača u timu sa 1.200.000 evra godišnje.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading