PROSINEČKI PREDSTAVLJEN U PODGORICI Klupa Crne Gore je za mene veliki izazov

14:40 | 04-02-2024

Fudbal 0

Robert Prosinečki predstavljen je i zvanično kao selektor crnogorskog nacionalnog tima

Robert Prosinečki i Dejan Savićević
ATA Images

Hrvatski stručnjak sedmi je selektor crnogorske reprezentacije, a nije krio zadovoljstvo što se nalazi na čelu stručnog štaba “sokola”.  

- Zadovoljan sam što sam ovde, što mogu voditi Crnu Goru. Radiću najbolje što se može sa svima zajedno. Dolazi Liga nacija koja je vrlo važna. Sve ćemo drugo u hodu rešavati. Imam dobar odnos sa javnošću. Nemam nikakav problem što sam ovde - rekao je Prosinečki, a prenose crnogorski mediji. 

PALA JE ODLUKA Robert Prosineči novi selektor Crne Gore

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Veruje u kvalitet reprezentacije na čijem se čelu nalazi od danas.

- Veliki izazov za mene, Crna Gora ima reprezentaciju koja može da igra sa svakom reprezentacijom. Nadam se da ćemo napraviti najbolje što možemo. Treba nam i podrška od svih. Čeka nas izvlačenje u Ligi nacija, imamo prijateljske utakmice, kamp u Antaliji. Imamo dosta vremena da se pripremimo do Lige nacija i da se upoznam sa igračima. Mogu najavljivati jako mnogo toga. Sigurno se nećemo bojati nikoga. Uvek sam bio pobednik, igrao sam u velikim klubovima, nažalost nijesam mogao da radim, ali Crna Gora će probati da dominira, pokušaće da igra što više, naravno dosta toga zavisi od protivnika. Bićemo motivisani - rekao je Prosinečki na promociji u Podgorici. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading