PROZIVKE ZA SRBINA Torino odmah po Radonjićevom odlasku opleo po Piksijevoj vedeti

15:24 | 04-02-2024

Fudbal 0

Malo ko je ovo mogao da očekuje, barem ovako direktno...

Nemanja Radonjić
EPA-EFE/MASSIMO PICA

Direktor fudbalskog kluba Torino, Davide Vanjati, izrazio je zadovoljstvo postignutim tokom januarskog prelaznog roka, naglasivši da je klub uspešno rešio pitanje igrača koji su pokazivali nedostatak profesionalizma.

Ovim izjavama, neizravno je uputio kritiku srpskom fudbaleru Nemanji Radonjiću.

Radonjić je tokom ovog zimskog prelaznog roka bio primoran na promenu kluba, motivisan nedovoljnom minutažom i učestalim kritikama trenera Ivana Jurića, pre svega zbog pristupa obavezama, a ne i zbog performansi na terenu.

U dresu Torina ove sezone odigrao je samo 10 utakmica i postigao tri gola, ali u poslednje vreme je potpuno izostao iz tima.

"Da, bilo je onih što više nisu imali pravi entuzijazam da ostanu i pokazivali su nedostatak profesionalizma. Žao mi je što to moram da kažem, ali takva je bila situacija. Jednostavno, zadržali smo one igrače koji su želeli da svako jutro dođu na trening rešeni da napreduju, da se poboljšaju". Brzonogi srpski reprezentativac sada će nositi dres ekipe Majorka do kraja sezone, s mogućnošću da produži svoj boravak ukoliko ekipa izbori opstanak, a Radonjić ispuni određene uslove u vezi sa minutažom. U tom slučaju, aktivirala bi se otkupna klauzula vredna tri miliona evra.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Komentari(0)

Loading