JOŠ JEDAN ODLAZAK IZ ZVEZDE? Defanzivac nadomak transfera: Ako Bog da...

15:36 | 04-02-2024

Fudbal 0

Crveno-beli su poprilično aktivni tokom prelaznog roka.

Trening fudbalera Crvene zvezde
ATA Images

Zimska transfer "pijaca" je za Crvenu zvezdu bila poprilično turbulentna. Klub je od prodaje igrača zaradio veliku svotu novca, ali se i propisno istrošio, pogotovo dolaskom talentovanog Uroša Sremčevića. Takođe, spominje se da bi uskoro mogla da angažuje i igrača na poziciji koja mu je tradicionalno deficitarna - levog beka.

Dok ovakve teme zaokupljuju medije i navijače, pomalo "ispod radara" je prošla vest da bi tim sa "Marakane" mogao da ostane bez jednog defanzivca. U pitanju je 20-godišnji Andrej Đurić, koji se trenutno nalazi na pozajmici u Spartaku iz Trnave. 

Andrej Đurić u duelu sa fudbalerima Fenerbahčea EPA-EFE/ERDEM SAHIN
 

Ovaj 192 centimetara visoki štoper pruža odlične partije u Slovačkoj, zbog čega tamo žele da ga zadrže. Štaviše, i on sam je izrazio želju da crveno-crni aktiviraju opciju kupovine s obzirom na to da bi dobio minutažu koja mu je potrebna.

ŠTA SE TO SPREMA? Navijači Zvezde najavili nikad viđeni spektakl za utakmicu protiv Voždovca!

- Hoćemo da iskoristimo opciju da otkupimo Andreja Đurića, iako to ima daleko veću cenu. Mladi Srbin je investicija i isplatiće se klubu nekoliko desetina puta - rekao je Mihail Gašparik, trener Spartaka iz Trnave, da bi se potom oglasio i mladi fudbaler.

- Bio bih srećan da Spartak iz Trnave iskoristi opciju, jer ako Bog da, tek tad ću pokazati koliko mogu i znam - istakao je Andrej Đurić, koji je ponikao u školi Crvene zvezde, a za njen seniorski tim odigrao samo jedan meč i to pet minuta protiv Kolubare.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading