ZLATAN VIDEO "DŽOKERA" LUKU Ibrahimović gledao kako Jović postaje junak Milana, evo kako je reagovao (FOTO)

16:40 | 04-02-2024

Fudbal 0

Bruji Italija o Srbinu. Umalo su "rosoneri" na San Siru ispustili bodove protiv Frozinonea, ali je Jović ušao na teren u 80, a minut kasnije postigao gol za peti prvenstveni trijumf Milana u poslednjih šest utakmica - 2

Zlatan Ibrahimović
EPA/MATTEO BAZZI

 

Luka Jović je ponovo spasio Milan, a srpskog napadača je ponosno sa tribina gledao Zlatan Ibrahimović.

Bruji Italija o Srbinu. Umalo su "rosoneri" na San Siru ispustili bodove protiv Frozinonea, ali je Jović ušao na teren u 80, a minut kasnije postigao gol za peti prvenstveni trijumf Milana u poslednjih šest utakmica - 2:3.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Ovo je našem napadaču četvrti gol koji je postigao nakon što je ušao sa klupe, u nekoliko navrata je spasio Milan kada je delovalio da će ostati bez celog plena,  pogađao je protiv Udinezea, Slernitane, Kaljarija, Frozinonea. Postao je Srbin pravi spasilac "rosonera".  Kada ne ide Pioli ne mora da brine, samo uvede u igru Jovića, koji ekspresno reši problem. 

Meč protiv Frozinonea gledao je i Zlatan Ibrahimović, nije se mnogo radovao, u svom stilu je ispratio pobednički pogodak, kao da je hteo da kaže "sve je ovo normalno". Mada, možda je bio i ljut što srpski napadač nije počeo meč. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading