KIŠA GOLOVA U PREMIJER LIGI Junajted očitao lekciju Vest Hemu, Čelsi ponovo potonuo

17:04 | 04-02-2024

Fudbal 0

Puno uzbuđenja i golova u nedeljnim mečevima 23. kola Premijer lige.

Junajted
EPA-EFE/ADAM VAUGHAN

Tačno tri utakmice su odigrane u nedeljnom terminu Premijer lige od 15 časova i zaista smo imali tu sreću da vidimo kišu golova.

Palo je ukupno 11 pogodaka što je prosek od 3,67 po utakmici! Najveća goleada je bila u Londonu gde je Čelsi ponovo potonuo. Ovoga puta u okršaju sa Vulverhemptonom - 4:2!

Iako je u prethodna tri prelazna roka uložio preko milijardu evra, Čelsi zaista deluje katastrofalno. Mauricio Poketino nikako da pronađe izlaz iz začaranog kruga. 

Danas ih je unišio Mateuš Kunja postignutim het-trikom! Iako su "plavci" poveli preko Kola Palmera u 19. minutu, Kunja je u 22, 63, i 82, potpuno okrenuo momentum utakmice.

Nije pomoglo domaćinu ni to što je Aksel Disasi nesrećno postigao auto-gol u finišu prvog poluvremena. Kasni gol Tijaga Silve je samo malo umanjio Čelsijevu bruku.

Za razliku od "plavaca", još jedan posrnuli gigant engleskog fudbala je danas bio na nivou. Mančester junajted je očitao lekciju odličnom Vest Hemu - 3:0!

Pobedu četi Erika Ten Haga su doneli sve bolji 75.000.000 evra plaćeni Danac Rasmus Hojlund i Alehandro Garančo.

Hojlund je načeo "čekićare" u 23. minutu. Bio je to četvrti vezani gol na isto toliko utakmica za supertalentovanog napadača koji je konačno počeo da opravdava ogroman novac uložen letos u njega.

Proigrao je u nastavku Argentinac. Sjajno se snašao u dve situacije u 49. i 84. minutu, od čega je ova druga bila možda i upečatljivija pošto je u padu posle kontre nadmudrio Lukaša Fabijanskog.

U preostaloj utakmici dana, Bornmut i Notingem Forest su podelili bodove - 1:1.

Standings provided by Sofascore

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading