"ZAMENIO BIH VLAHOVIĆA ZA HALANDA" Čuveni italijanski fudbaler opčinjen Dušanom: Zvučaće kao provokacija, ali... Gvardiola bi trebalo ovo da uradi!

18:40 | 04-02-2024

Fudbal 0

Hvalospevi na račun srpskog reprezentativca.

Dušan Vlahović
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Dušan Vlahović se u poslednje vreme nalazi u fenomenalnoj formi, što nije promaklo čuvenom italijanskom golmanu, Đovaniju Galiju. Za naše starije čitaoce, radi se o nekadašnjem fudbaleru Milana, koji je 1988. godine izašao na megdan Crvenoj zvezdi u Kupu šampiona. 

On je sada dao poprilično jaku izjavu o popularnom Duciju, za koga smatra da je izvanredan fudbaler:

- Slab sam na Dušana, znam ga još iz perioda dok je igrao za Fjorentinu, izvanredan je. Ima sve. Odlučnost, želju, fizičku snagu i smrtonosnu levicu. Jak je i u udarcima glavom. Trenutno je fizički zdrav i to je igrač kog smo gledali u Fjorentini. Zdravstveni problemi su ga mučili godinu dana, ali sad pokazuje da je šampion - rekao je Gali, a preneli italijanski mediji:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

KO SU BIVŠE DEVOJKE DUŠANA VLAHOVIĆA Spajali su ga sa misicom, glumicom, a mnoge šokira priča da je zaveo ovu pevačicu (FOTO)

 

 

Čak je otišao toliko daleko da je izabrao Vlahovića pre sjajnog Erlinga Halanda, pa je samim tim imao savet za trenera Mančester sitija, Pepa Gvardiolu:

- Ovo možda može da zvuči kao provokacija, ali nije. Da sam na mestu Gvardiole, ja bih zamenio Vlahovića za Halanda, uradio bih to. Dušan ništa nije lošiji od Norvežanina. Mora da iskoristi maksimum iz svake šanse u Juventusu, jer oni ne proizvode toliko prilika za gol kao Mančester siti. Ali Vlahović je svejedno dao 12 golova. Voleo bih da ga vidim u više napadački orijentisanom timu. Da je u Mančester sitiju i on bi davao 50 golova po sezoni kao Haland, uveren sam u to - objasnio je čuveni golman.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading