NOVI STRAŠNI DETALJI Devojka preminula posle polnih odnosa sa fudbalerom, sada je sve otkriveno

08:46 | 05-02-2024

Fudbal 0

Pojavili su se novi detalji...

Dimas
Printscreen

Smrt mlade devojke Livije da Silve, nakon što je imala polne odnose sa fudbalerom Korintijansa Dimasom de Oliveirom jedna je od glavnih tema u Brazilu.

Brazilski mediji ističu da će autopsija definitivno utvrditi šta se to desilo i zbog čega je devojka imala fatalno krvarenje, dok sam Dimas navodno nije pod istragom.

U međuvremenu su mediji napravili rekornstrukciju tragičnog dana, gde se ispostavilo da je Livija najpre slagala oca koji je bio penzionisani vojni policajac. Oko 17.30 tog dana rekla mu je da sa prijateljima ide da gleda meč između Korintijansa i Sao Paula u obližnjem restoranu. Međutim, već je bila zakazala sastanak sa Dimasom koji je član U 20 tima Korintijansa.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Otišla je u zgradu u kojoj ovaj živi, a kamera na ulazu je pokazala da ju je Dimas sačekao i da su se zajedno popeli u stan. Fudbaler je u svedočenju naveo da nisu konzumirali alkohol i droge i da se Livija onesvestila tokom drugog polnog odnosa koji su imali.

NIJE USPEO DA POBEDI OPAKU BOLEST Fudbaler izgubio najvažniju životnu bitku, klub se oglasio emotivnom porukom

Dimas je potom pozvao hitnu pomoć, dobio je instruckije kako da izvrši masažu srca, a ekipa je po dolasku u stan zatekla devojku sa srčanim zastojem. Pomerili su krevet, sproveli proceduru oživljavanja i uspeli su u tome.

U kolima hitne pomoći uspeli su da oktljučaju njen telefon putem otiska, a medicinska sestra je pozvala njenu porodicu. Bez košulje i dokumenata, Dimas je takođe ušao u vozilo.

Mediji pišu da je živa stigla u bolnicu i da je tamo doživela četvrti srčani zastoj. Krvarenje iz rane od pet centimetara je zaustavljeno tek po dolasku u bolnicu i nisu mogli da kažu šta je izazvalo povredu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading