MNOGI SU LJUTI NA NJEGA Mesi: Nadam se da ću moći...

12:01 | 06-02-2024

Fudbal 0

Fudbaler Intera iz Majamija Lionel Mesi izjavio je danas da se nada da će igrati na prijateljskoj utakmici u Tokiju protiv Visel Kobea, prenosi AP

Lionel Mesi
AP Photo/Erik Verduzco

Mesi u nedelju nije igrao za Majami u Hongkongu u prijateljskoj utakmici protiv ekipe iz lokalne lige. Ovaj potez argentinskog fudbalera naljutio je lokalne vlasti, organizatore i navijače, koji su tražili da im se vrati novac.

Meč u Hongkongu propustio je još jedan fudbaler Intera Luis Suarez, koji ima problema sa povredom kolena.
AP navodi da se Mesi, koji je retko pričao sa medijima otkako je u julu prešao u Inter, pojavio na današnjoj konferenciji za medije održanoj u luksuznom hotelu u Tokiju.

"Osećam se veoma dobro u odnosu na prethodnih nekoliko dana. Zavisi kako će biti na treninzima, a da budem iskren, još ne znam da li ću moći da igram. Ali osećam se mnogo bolje i zaista želim da igram", rekao je Mesi.

Argentinski fudbaler je istakao da je prethodni meč propustio zbog problema sa preponom.

"Nisam imao sreće što nisam mogao da igram u Hong Kongu. Imao sam problema sa povredom i bilo mi je veoma teško da igram. Nažalost, u fudbalu, razne stvari mogu da se dogode tokom utakmice, da se dogode povrede. Šteta, jer uvek želim da učestvujem, želim da budem tamo, čak i više kada se radi o utakmicama u kojima putujemo daleko, gde su ljudi uzbuđeni što će gledati naše mečeve", rekao je Mesi.

Utakmica između Visel Kobea i Intera biće odigrana sutra u Tokiju.

"Nadam se da mogu da se vratim i odigram utakmicu u Hongkongu. Šteta je što nisam mogao da učestvujem", dodao je argentinski fudbaler.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

Tagovi:

Komentari(0)

Loading