POZNATA SUDBINA BARAKA BAHARA Darko Kovačević otkrio da li Izraelac preuzima Olimpijakos

18:02 | 06-02-2024

Fudbal 0

Bahar (za sada) ne prelazi u crveno-bele

Barak Bahar
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Nekadašnji srpski fudbaler Darko Kovačević, koji se zlatnim slovima upisao u istoriju Olimpijakosa, započeo je treći mandat u funkcionerskoj fotelji prestižnog kluba osnovanog 1925. godine. Okidač za promene bio je treći ovosezonski poraz od Panatinaikosa.

- Osećam se isto, jer ljubav prema Olimpijakosu ne prestaje. Smatram da nikada nisam ni odlazio. Dugo sam u Atini. Negujem prijateljske odnose sa predsednikom Marinakisom. Uvek smo u kontaktu. Formalno napuštanje funkcionerske pozicije nikada me nije odvojilo od kluba. Ovo sada je samo zvaničan povratak. Znači mi predsednikov poziv i tu sam da klubu vratimo ono što zaslužuje – slavu - kazao je Kovačević u razgovoru za Meridian sport i nastavio u istom dahu:

- Situacija nije zadovoljavajuća. Posedujemo značajno veći igrački kvalitet nego što to rezultati pokazuju. Nalazimo se u teškoj situaciji, ali izlaz naravno postoji. Očekuje nas niz teških mečeva. Najpre OFI, potom Ferencvaroš na evropskoj sceni, a zatim derbi protiv PAOK-a. Vreme je da krenemo napred, da idemo dalje. Navikli smo navijače na pobede i titule, što znači da je neophodno nastaviti u tom ritmu.

Grčki mediji su tokom jutra pisali o potencijalnom dolasku Baraka Bahara na klupu Olimpijakosa, a Kovačević je imao kratak komentar na spomenute glasine:

- Mi imamo trenera - istakao je Kovačević.

Šef struke crveno-belih trenutno je Portugalac, Karlos Karhvala.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading