ON JE ČOVEK BEZ DLAKE NA JEZIKU Rade Bogdanović uvek govori ono što misli, a evo kad je njegova supruga morala da se umeša

08:58 | 07-02-2024

Fudbal 0

Rade Bogdanović

Bogdanović u svom stilu
Printscreen

- Porodicu stavljam u prvi plan, jer mislim da je smisao mog i svačijeg života potomstvo, brak, porodica. Mi možemo na Maldive, ali šta mi to vredi ako nemam pred očima svoju decu za trpezom, za stolom, u odnosima. Inače ljude procenjujem prema porodici. O fudbalerima i sportu kad pričam, gledam kakav je ko. Kad on izda ženu i porodicu, izdaće svakoga, normalno da mu u startu ne verujem - rekao je Bogdanović.

On ističe da je sa suprugom decenijama. "Zaljubljen sam od 4. januara 1989. godine do danas. Ti kojima se to kasnije dobro nagrabuse".

PRAVO U MESO Rade Bogdanović o drami Nemanje Bjelice: Nije sreća para puna vreća

Da li ga pitaju u porodici: Šta će ti to, vodi računa šta pričaš?

- Sigurno da, ona je dosta racionalnija, ali to je protiv moje prirode... Vrede njeni stavovi, nije joj bilo lako, ali generalno se ne meša. Tokom Svetskog prvenstva se dva puta umešala, bili su joj čudni neki stavovi, s obzirom na moje kućne stavove o nekim ljudima koji su jako pozitivni, ali ja to shvatam kao posao, bez lične koristi, stava... Ako mi neko 'upadne', šta ću, javne ste ličnosti"

Nastavio je u istom ritmu.

- I mene znaju lepo da zaustave kad šetam. Nekad tu ima i malo žustrine u mišljenju drugih ljudi, ali ja to prihvatam, jer prihvatam svačije mišljenje i morate tako da biste bitisali i živeli. U čemu je problem da ne saslušam nečiji stav koji se kosi sa mojim. Šta sad? - objasnio je Rade.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading