VELEOBRT Javor ostaje bez 350 hiljada evra, a ovo je razlog

19:12 | 07-02-2024

Fudbal 0

Napadač Javora će se po svemu sudeći vratiti u stari klub...

Ibrahim Tanko
Marko Metlaš/Alo

Dogovorio je Javor prodaju krilnog napadača Ibrahima Tanka Makabiju Netanji za 350.000 evra. Međutim, čitav posao je na korak od propadanja!

Naime, 24-godišnji fudbaler je pao čak dva puta lekarske preglede zbog čega Izraelci ne mogu da kompletiraju posao.

Dodatan problem predstavlja to što se radi o srcu gde su neophodna dalja, detaljna, testiranja kako bi se utvrdilo da li Tanko uopšte može da nastavi da se bavi sportom.

Međutim, kako je prelazni rok u Izraelu prošao, nema više vremena da se dokumentacija kompletira iako su i Javor i Makabi sve potpisali.

Čak je klub iz Netanje pisao i Predsedništvu suda FS Izraela da se produži rok za Tanka obrazlažući zahtev činjenicom da je internacionalac iz Gane putovao čak 40 sati!

Ibrahim Tanko Marko Metlaš/Alo
 

 

On je morao preko Dubaija da stigne u Izrael, a prethodno je spavao na aerodromu kako bi nekako stigao u ratom zahvaćenu zemlju.

Kako Predsedništvo nije usvojilo zahtev u sve su se uključili i navijači Makabija, mada su male šanse da čitava zavrzlama bude rešena na zadovoljstvo svih strana.

Sva je prilika da će Tanko morati da se vrati u Javor, a trener Makabija Gaj Carfati (inače donedavno pomoćnik Baraka Bahara u Zvezdi) ostane bez željenog pojaćanja.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading