HRVATI SE UPLAŠILI SRBIJE "Vatreni" nikako ne žele "orlove" za rivala u Ligi nacija

12:41 | 08-02-2024

Fudbal 0

Žreb za Ligu nacija na programu je od 18 sati u Parizu

Fudbal
Tanjug/Ap

Srbija će biti deo fudbalske elite, jer će prvi put od osnivanja takmičenja biti u Ligi A sa najjačim kontinentalnim fudbalskim ekipama. 

Za rivale bismo  mogli da dobijemo aždaje poput: Španije, Italije, Hrvatske,  Holandije, ekipe koje su u prom šeširu, Danska, Portugalija, Mađarska i Belgija su u drugi, dok iz trećeg šešira možemo da dobijemo Nemačku, Švajcarsku ili Poljsku. Jasno je da ne možemo na Izrael, Škotsku i Bosnu i Hercegovinu, jer oni su svi sa nama u četvrtom šeširu. 

REKORDER JE REPREZENTACIJE Poznati fudbaler odigrao celu utakmicu, pa uhapšen odmah u svlačionici

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Naše komšije bi najradije da nas izbegnu. 

- Hrvatska tako opet može da izvuče tešku grupu nakon što je u prošlom izdanju ovog takmičenja završila prva u grupi s Danskom, Francuskom i Austrijom. Sad joj se može dogoditi da, recimo, izvuče grupu s Portugalom, Francuskom i Srbijom ili Belgijom, Nemačkom i Škotskom, ali može da prođe i mnogo bolje s Mađarskom, Poljskom i Izraelom. Iz poslednjeg šešira  mogući protivnik joj je i Bosna i Hercegovina. Ne i Engleska jer je ispala u ligu B - piše Index.hr. 

Prisetili su se Hrvati zašto nisu igrali na Evropskom prvenstvu 2000. godine. 

- U elitu je ušla i Srbija s kojom smo imali vatrene okršaje u kvalifikacijama za Mundijal u Brazilu (2:0 na "Maksimiru", 1:1 na "Marakani"), a s Jugoslavijom smo remizirali u kvalifikacijama za Euro 2000. godine (0:0 i 2:2), što je bilo jedino Evropsko prvenstvo na koje se nismo kvalifikovali - piše portal "24sata.hr".

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading