ZVEZDA SEZONU NASTAVLJA NA "MARAKANI" Evo gde možete gledati utakmicu crveno-belih i Voždovca

08:40 | 10-02-2024

Fudbal 0

Prolećna premijera na „Marakani“

Detalj sa meča Zvezda - Kolubara
ATA Images

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu će dočekati Voždovac u 20. kolu Superlige Srbije. Duel je na programu od 16.30, a možete ga gledati na Arena Sport 1 Premium, a možete ga pratiti i tekstualnim putem našeg sajta sport.alo. 

Posle svih pet pobeda na pripremama na Kipru, crveno-beli kreću superligašku borbu sa Partizanom za titulu prvaka Srbije sa bodom zaostatka.

"BORJAN JE ZAVRŠIO U BOLNICI" Otkriveno stanje bivšeg golmana Zvezde posle jezive povrede

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Voždovac je neugodan protivnik, od svih sem Partizana najmanje nam leži. Ima izražen stil, filozofiju igre, sve su to mladi sposobni igrači i puni elana. Očekuje nas dobra i kvalitetna utakmica. Sigurno da neće biti ista kao prošle godine. Ne možemo da kažemo da će biti "kopi-pejst", protivnik jeste težak, uostalom kao i svi protivnici. Jednostavno, želim tako da razmišljam. Očekujem zahuktavanje posle par kola, očekujem od mog tima da bude pravi, nemamo pravo na kiks i od prvog minuta moramo da krenemo u "fulu". U fudbalu se ne zna, ali nemamo pravo na grešku - rekao je Vladan Milojević pred ovaj duel. 

Voždovac je pred start prolećnog dela sezone u Superligi napravio rokadu na trenerskoj klupi. Umesto Marka Savića imenovan je Nikola Mitić, koji će debitovati na "Marakani".

– Što se tiče mog debija, lepše ne može da bude. Za svakog trenera i igrača su utakmice protiv dva srpska najtrofejnija kluba uvek idealna prilika za dokazivanje, pa će tako i ovaj meč biti motiv za moju ekipu i mene da se pokažemo u što boljem svetlu. Voždovac nastavlja da gaji isti stil i način igre, kod kuće i na strani, te se nadam da će svi gledaoci moći da uživaju u dobroj utakmici i svemu što smo pripremili da pokažemo u subotu - rekao je Nikola Mitić. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.


 

Komentari(0)

Loading