NASTAVLJA SE HAOS U SUPERLIGI Prva utakmica drugog dela donela "ludnicu" - odmah saopštenja!

16:55 | 10-02-2024

Fudbal 0

Ko je ovo mogao da očekuje?

sport
Tanjug/Ap

Fudbalski klub Novi Pazar oglasio se saopštenjem odmah posle utakmice sa Železničarom u Pančevu.

Oni su istakli da su besni na sudije.

Saopštenje FK Novi Pazar prenosimo bez redakcijskih izmena.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

FK Novi Pazar Printscreen/Youtube

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

PARTIZAN "PREŽIVEO" IVANJICU Saldanjina majstorija skratila muke crno-belima protiv Javora

- Upravni odbor FK Novi Pazar traži hitnu smenu Dejana Santrača, predsednika Sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije zbog sukoba interesa i tendencioznog delegiranja sudija na utakmicama Super lige, a naročito onih koje igra Novi Pazar. Sve je kulminiralo na utakmici u Pančevu između neformalnog Santračevog kluba Železničara i Novog Pazara, koju je sudio njegov prijatelj Ivan Stamenković. Cela fudbalska javnost je znala, od trenutka kada je delegiran ovaj sudija, da je jedini zadatak bio da se pomogne timu iz Pančeva da dođe do bodova.

Osim što sudija ne zna ni elementarna pravila fudbalske igre, cela utakmica je vođena tako da se ošteti Novi Pazar i da Železničar dođe do bodova. Očigledan kazneni udarac Stamenković nije dosudio za Novi Pazar, već je to uradio tek na intervenciju iz VAR sobe i to teška srca. Novi Pazar je oštećen za još jedan jedanaesterac zbog igranja rukom, koji nije dosuđen. Skoro cela utakmica je bila na granici incidenta, samo zbog njegovog neznanja i navijačke pristrasnosti. Nema dileme da je on poslat po zadatku Dejana Santrača, za koga cela javnost zna da stoji iza Železničara. 

Novi Pazar će kompletan snimak sa svim situacijama poslati UEFA, od koje će tražiti hitnu reakciju, jer ne očekujemo bilo kakvu reakciju od FSS. Ovo što smo doživeli u Pančevu, zapravo je poruka Novom Pazaru da se ne nada da će igrati evropska takmičenja. Jasno je da imamo potpuno neregularno prvenstvo, po ko zna ko koji put, u kome se sve već zna na samom početku – i ko je prvak i ko igra Evropu i ko ispada, a nama ostalima ostaje da igramo "ligu bez briga", stoji u saopštenju Pazaraca.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading