ARSENAL OBESMISLIO REČ DERBI Vest Hem OSRAMOĆEN u londonskom okršaju

16:57 | 11-02-2024

Fudbal 0

Velika pobeda Arsenala u gradskom derbiju.

FK Arsenal
EPA/ANDY RAIN

Na papiru je to trebao da bude derbi. U Londonu su se sastali Vest Hem i Arsenal. Namerno kažemo "trebao", pošto su izabranici Mikaela Artete potpuno obesmislili tu reč - 6:0!

Arsenal je utakmicu rešio za samo 15 minuta. Od 32. do 47. minuta je sa četiri pogotka napunio mrežu nemoćnog Alfonsa Areole.

Redom su pogađali Vilijam Saliba, Bukajo Saka, Gabrijel i Leandro Trosar. Kasnije su u drugom poluvremenu pobedu potvrdili Saka i Deklan Rajs koji je smestio loptu u mrežu dojučerašnjeg kluba.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Baš je iz Vest Hema Rajs za 116.000.000 evra pristigao letos u Arsenal i postao jedan od ključnih šrafova Mikaela Artete. 

Zaista je učesnik Lige šampiona u potpunosti nadigrao gradskog rivala u svakom segmentu. Mleo je Arsenal i zasluženo stigao do tri boda.

Zanimljivo je da je Arsenal ovom pobedom nad "čekićarima" prekinuo niz od tri meča bez pobede (dva poraza) protiv istog rivala.

Dodatno, "tobdžije" su vezale i četvrti uzastopni trijumf, prekinule su niz od dva poraza i nastavile borbu za šampionski pehar u Premijer ligi.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading