NOVA BURA U SRPSKOM FUDBALU FSS žestoko kaznio Radnički

18:42 | 12-02-2024

Fudbal 0

U srpskoj kući fudbala rešili da se obračunaju sa svim nuspojavama.

lopta
EPA-EFE/Isaac Fontana

Nema mira u srpskom fudbalu. Nova bura je podignuta danas pošto je Fudbalski savez Srbije "odrapio" kaznu novobeogradskom Radničkom!

Član Prve lige Srbije je kažnjen zbog "povreda integriteta igre" oduzimanjem šest bodova i sa čak četiri miliona dinara (?!) pošto je na meču protiv Tekstilca u Odžacima izgubio sa čak 5:0!

Kako stoji u dopisu u koji je Sport klub imao uvid:

- Na sednici Disciplinske i Etičke komisije FSS, kojom je predsedavao Ivan Nikolić, u vezi sa dostavljenim pisanim informacijama od strane UEFA nadležnih organa za integritet protiv FK Radnički iz Beograda, da je svojim činjenjem ugrozio i povredio integritet fudbalske utakmice 20. kola Prve lige Srbije FK Tekstilac – FK Radnički, odigrane 11. decembra prosle godine u Odžacima, doneta je odluka kojom se kažnjava FK Radnički iz Beograda oduzimanjem šest bodova od onih koje je osvojio do izricanja kazne i novčanom kaznom u iznosu od četiri miliona dinara.

Radnički je pre izricanja ove kazne bio na 13. mestu, ali će posle oduzimanja šest bodova pasti na deobu poslednje pozicije, sa ekipom RFK Novi Sad, sada sa čak deset bodova manje od prve ekipe iznad crte, Metalca.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading