TERZIĆ JE SVE OTKRIO Ovo je istina o rušenju stadiona Crvene zvezde

10:12 | 14-02-2024

Fudbal 1

Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić još jednom je govorio o novom stadionu šampiona Srbije

Zvezdan Terzić
Alo! Vladimir Marković

Terzić je objasnio šta se dešava i kakav je plan sa novim stadionom.

- Crvenoj zvezdi su neophodni moderan evropski stadion i novi kamp. Zabuna je nastala jer su na društvenim mrežama pogrešno interpretirali moje izlaganje na Skupštini Crvene zvezde. Govorio sam da će se trening kamp graditi na površini od oko 22 hektara u blizini aerodroma. Kamp bi trebalo izmestiti odavde, jer je ovde previše skup kvadratni metar da bi se tu treniralo - rekao je Terzić u intervjuu za današnju Politiku.

On je istakao da je dilema da li rekonstruisati stadion ili srušiti postojeći i graditi ga ispočetka.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

MILOJEVIĆ JE OVO ČEKAO Zvezda dobila jedno od dva pojačanja

- Ostaje samo dilema da li treba rekonstruisati stadion "Rajko Mitić", kako želi jedan broj navijača, ili ga potpuno srušiti i napraviti potpuno novi, što je, prema mom mišljenju, jeftinije, funkcionalnije i celishodnije - dodao je Terzić.

On je istakao da se stadion Crvene zvezde neće seliti i naglasio da mora da ostane na sadašnjoj lokaciji u Ljutice Bogdana 1a.

- Primeri u Evropi su to pokazali. Svi klubovi, koji su gradili nove stadione duplirali su ili čak triplirali broj gledalaca na domaćim utakmicama, ili isto toliko ili više uvećali ukupne prihode. Mi smo sada u situaciji da igramo Ligu šampiona. Imali smo prihod od pet miliona evra i najveći prihod ostvaren je od evropskih utakmica. Od domaćeg prvenstva jedva pokrivamo ogromne rashode koje iziskuje organizacija utakmica - naveo je generalni direktor Crvene zvezde.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(1)

Loading
Melbourne

14.02.2024 11:35

Ruši ono sto si sam izgradio ili ti ostalo u nasledstvo, ruke dalje od stadiona koji moze jos trista godina da funkcionise uz redovno odrzavanje!