VELIKE PROMENE U JUVENTUSU Reprezentativac Srbije napušta "staru damu"?

18:15 | 14-02-2024

Fudbal 0

Klub iz Torina je u rezultatskoj krizi

Vlahović i Kostić
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Fudbaleri Juventusa gube korak u šampionskoj trci za Interom, pošto ne znaju za pobedu na poslednja tri meča u Seriji i sada za liderom zaostaju sedam bodova, a uz to imaju utakmicu više.

Rukovodioci kluba iz Torina najavili su značajne promene igračkog kadra u sledećem prelaznom roku ukoliko se ne ostvari cilj, a kako se spekuliše, među onima koji će navodno "dobiti korpu" na leto je i srpski reprezentativac Filip Kostić. 

Naime, danas se u italijanskim medijima pojavila vest da će naš fudbaler na leto napustiti "staru damu", a sve je potkrepljeno time da je on prošli meč u kojem Juventus poražen od Udinezea presedeo na klupi.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Kako piše italijasnki portal "Juve.fc" u Juveu nemaju ništa protiv da prodaju Filipa, ali postoji jedna dilema. 

- Kostić je u poslednjih nekoliko meseci mnogo doprineo uspehu Juvea i najiskusniji je igrač na svojoj poziciji u ekipi. Međutim, Kambijaso za sada beleži izuzetan napredak i može mu se verovati. Sa druge strane, veruju u Torinu da Kostić neće doneti mnogo novca zbog svojih godina i verovatno bi trebalo da razmisle o prodaji nekog od mlađih igrača - piše ovaj portal.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading