HAOS U HRVATSKOJ Legenda dobila otkaz, a onda mu je Bruno "spustio slušalicu" u Andaluziji (VIDEO)

23:20 | 15-02-2024

Fudbal 0

U četvrtak uveče odigrane su još četiri uzbudljive utakmice u šesnaestini finala Lige Konferencija, a trijumfe su zabeležili Dinamo Zagreb i Makabi Haifa. Ipak, neizvesnost je obeležila i susrete Serveta i Ludogoreca, kao i Ajaksa i Boda.

Bruno Petković

Najveća pažnja usmerena je ka Andaluziji, gde je odigran meč koji je bio uvertira za komentare Roberta Jarnija. Izjava Jarnija da će navijati za Betis izazvala je šok u hrvatskoj javnosti, rezultirajući njegovim smenjivanjem sa mesta selektora kadetske reprezentacije.

Uprkos tome, Jarnijeva izjava motivisala je fudbalere Dinama, koji su ostvarili tešku pobedu od 1:0 (0:0) na gostovanju.

Iako je Betis dominirao veći deo susreta s boljom statistikom i više udaraca ka golu, Dinamo Zagreb je uspeo doći do gola iz prve prave šanse. Nakon VAR intervencije, dosuđen je penal za ekipu Semira Jakirovića, a Bruno Petković je postigao gol, utišavši navijače španskog kluba, ali i samog Jarnija, koji je bio ranije "prozvan" od strane napadača Dinama.

U završnici susreta, Betis je imao priliku za izjednačenje preko Vilijana Hosea, ali nisu uspeli, pa Dinamo sada nosi prednost od jednog gola u Hrvatsku.

Takođe, ekipa Makabi Haife ostvarila je trijumf rezultatom 1:0 (0:0) protiv Genta na svom terenu.

Iako su Belgijanci imali više udaraca na gol, Izraelci su odneli pobedu iz Budimpešte. Frenci Piero je postigao jedini gol na meču u 65. minutu, iskoristivši jedan odbitak i doneo prednost svom timu. Ovaj gol se ispostavio kao ključan, budući da je bio jedini na ovom susretu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

 

 

 

Komentari(0)

Loading