HAOS U HRVATSKOJ Legenda dobila otkaz, a onda mu je Bruno "spustio slušalicu" u Andaluziji (VIDEO)

23:20 | 15-02-2024

Fudbal 0

U četvrtak uveče odigrane su još četiri uzbudljive utakmice u šesnaestini finala Lige Konferencija, a trijumfe su zabeležili Dinamo Zagreb i Makabi Haifa. Ipak, neizvesnost je obeležila i susrete Serveta i Ludogoreca, kao i Ajaksa i Boda.

Bruno Petković
EPA-EFE/Jose Manuel Vidal

Najveća pažnja usmerena je ka Andaluziji, gde je odigran meč koji je bio uvertira za komentare Roberta Jarnija. Izjava Jarnija da će navijati za Betis izazvala je šok u hrvatskoj javnosti, rezultirajući njegovim smenjivanjem sa mesta selektora kadetske reprezentacije.

Uprkos tome, Jarnijeva izjava motivisala je fudbalere Dinama, koji su ostvarili tešku pobedu od 1:0 (0:0) na gostovanju.

Iako je Betis dominirao veći deo susreta s boljom statistikom i više udaraca ka golu, Dinamo Zagreb je uspeo doći do gola iz prve prave šanse. Nakon VAR intervencije, dosuđen je penal za ekipu Semira Jakirovića, a Bruno Petković je postigao gol, utišavši navijače španskog kluba, ali i samog Jarnija, koji je bio ranije "prozvan" od strane napadača Dinama.

U završnici susreta, Betis je imao priliku za izjednačenje preko Vilijana Hosea, ali nisu uspeli, pa Dinamo sada nosi prednost od jednog gola u Hrvatsku.

Takođe, ekipa Makabi Haife ostvarila je trijumf rezultatom 1:0 (0:0) protiv Genta na svom terenu.

Iako su Belgijanci imali više udaraca na gol, Izraelci su odneli pobedu iz Budimpešte. Frenci Piero je postigao jedini gol na meču u 65. minutu, iskoristivši jedan odbitak i doneo prednost svom timu. Ovaj gol se ispostavio kao ključan, budući da je bio jedini na ovom susretu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

 

 

 

Komentari(0)

Loading