DULJAJ SVE OTKRIO Nema čekanja, Partizanovo pojačanje ide odmah "u vatru"

12:00 | 16-02-2024

Fudbal 0

FK Partizan očekuje meč protiv IMT-a, a jasno je da će biti promena u sastavu.

Igor Duljaj
ATA Images

Trener crno-belih Igor Duljaj otkrio je kako će izgledati tim.

- Antić kao što znate je pod suspenzijom, Natho takođe neće igrati. Imamo veliki rizik kada je golman Jovanović u pitanju, Taki Nikolić Takođe, Kanute pet kartona.. To je jedan od razloga zašto sam tražio pojačanja, da u nekom datom renutku kada igramo bez njih, da imamo pojačanja i izmene koji u svakom trenutku mogu da nadomeste izostanak igrača koji nisu u sastavu - otkriva Duljaj

Upitan je strateg Partizana hoće li biti korekcija u sastavu, te da li će svoju šansu dočekati Samed Baždar.

- Baždar odlično radi, odradio je odlično pripreme. Ja sam njemu rekao da u svakom trenutku mora da bude spreman za tih pet minuta, a kada se pojave - mora da ih iskoristi. Da li će to biti sutra, kao i obično čekam da se završi trening - rekao je Duljaj.

DOŠAO SAM DA BUDEM ŠAMPION Severina želi titulu sa Partizanom

Tokom izlaganja pohvalio je i Nemanju Nikolića.

- On je izuzetno važan igrač za Partizan, mnogo bodova nam je doneo što kroz asistencije, što kroz golove, i to na izuzetno teškim gostovanjima - Subotica, Pančevo, doneo nam je uz pomoć Saldanje tri boda protiv Javora. Izuzetno važan igrač i mogu da kažem da on doživljava drugu mladost - hvali svog napadača trener crno-belih

Svoj debi u Ivanjici upisao je i Leonard  Ovusu.

- On je igrač od kojeg Partizan može mnogo da očekuje i navijači Partizana mogu da budu mirni što se sredine terena tiče, jer imamo dosta igrača koji u svakom trenutku mogu da ispune ono sto se trazi od njih.

Istakao je i da će u sastavu protiv IMT-a naći Bojan Kovačević.

- Da. U ovom trenutku da, samo da trening prođe. Ne krijem sastav, samo želim da prođe današnji trening. Ukoliko bude zdrav i bude sve kako treba, on će biti u startnih 11.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading