MATIĆ VERUJE U DOBAR REZULTAT PROTIV ZVEZDE: Uvek idemo na pobedu

15:28 | 16-02-2024

Fudbal 0

Trener Novog Pazara veruje u pobedu nad crveno-belima.

Igor Matić
EPA-EFE/Tibor Illyes HUNGARY OUT

Pravi derbi u ovom kolu Mozzartbet Superlige Srbije će odigrati Novi Pazar i Crvena zvezda. Nažalost, bez navijača, ali trener Igor Matić veruje da i u takvim uslovima domaćin može do pobede nad crveno-belih.

Matić je svestan da se šampionu ne preti, ali isto tako i da je sportski nadati se osvajanju tri boda.

- Pred utakmicu ne mogu da pričam da li bih bio zadovoljan bodom. I kad sam dolazio, najavio sam da ćemo uvek da jurimo pobede. Naravno, zavisi i od protivnika, od toga koliko će nam oni preko puta dozvoliti da igramo. Videćemo dokle će te neke stvari da nas dovedu i ko će da izađe kao pobednik - počeo je Matić za Mozzart sport.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Svestan je trener Novog Pazara da je Zvezda daleko kvalitetniji tim na papiru. Samo, ne igra uvek papir...

- U goste nam dolazi najveći klub u državi, koji u poslednjih šest godina osvaja titule. Imamo veliki respekt prema njima, poštujemo ih i cenimo, ali imamo svoje želje, nade i ambicije. Verujem u moj tim i nadam se da ćemo odigrati kvalitetnu utakmicu. Očekujem obostrano dobru igru i spektakl, samo što neće biti publike. Pazar je fudbalski grad i šteta je zbog ambijenta. Svi akteri bi pružili i preko maksimuma.

Zanimljivo je da je Matić sa Čukaričkim jesenas nadmudrio Zvezdu (2:1).

- Daćemo sve od sebe da dobijemo. Opet, totalno je drugačije nego jesenas, dok sam vodio Čukarički. Nije isti odnos snaga, novi je trener Crvene zvezde. Biće drugačija utakmica. Drugi je i profil igrača, trener sam drugog kluba, pa te dve utakmice nemaju dodirnih tačaka. Da bih voleo da pobedimo - u to nema sumnje.

Vladan Milojević EPA-EFE/KOCA SULEJMANOVIC
 

 

Matić će na klupi vojevati bitke sa Vladanom Milojevićem koji ga je vodio na tačno 104 utakmice dok su zajedno bili u Čukaričkom.

- Milojević nije vodio mnogo utakmica u ovoj polusezoni, samo meč protiv Voždovca. Crvena zvezda ima svoje vrline i mane. Sigurno su dobri, kompaktni i takmičarski nastrojeni. Defanzivno su dobri, a ofanzivo rade stvari jako kvalitetno. Mnogo je više vrlina, a mane ćemo da pokušamo da iskoristimo.

Novi Pazar će na meču sa Zvezdom biti oslabljen neigranjem Abdulaja Sisea i Uroša Lazića, dok je veliki znak pitanja pored učešća Adema Ljajića i Marka Šćepovića.

- Sigurno da se javlja glavobolja kad postoje igrači na koje ne možete da računate. Videćemo za Ljajića i Šćepovića. Koga nema, bez njega se može i mora - zaključio je trener Novog Pazara.

Duel Novi Pazar - Crvena zvezda na programu je sutra od 14 časova.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading