RAĐANJE ĐORĐA VELIKOG Čelsi imao pobedu u džepu, šampiona spasio Rodri

20:56 | 17-02-2024

Fudbal 0

Fantastičan okršaj na Etihadu uz maestralnu partiju srpskog golmana.

Siti

Koliko je samo Čelsi namučio šampiona Engleske. Bili su "plavci" blizu velikog skalpa, ali je na kraju Rodri ogrnuo plašt heroja i doneo Mančester sitiju bod - 1:1!

Fantastičnu partiju na golu Čelsija je pružio Đorđe Petrović. Branio je srpski golman i šta je mogao i šta nije. Čak 32 udaraca na gol rivala je uputio Siti. Od toga je pet išlo u okvir gola.

I sve je zaustavio srpski čuvar mreže osim onog iz 83. minuta. Verovatno bi i taj, ali je lopta pri udarcu Rodrija zakačila jednog defanzivca londonskog tima i prevarila Petrovića. Sve ostalo je bilo - perfektno kada govorimo o njegovoj partiji.

Vrlo blizu savršenstva je odigrao i Čelsi. Naravno, ne toliko u nadigravanju sa Sitijem koliko u zaustavljanju Gvardioline čete.

Pride, iskoristio je tim Mauricija Poketina sve što mu se pružalo. Kao u 42. minutu posle greške igrača Sitija i sjajne kontre koju je realizovao Rahim Sterling.

U slaboj formi igra Englez u poslednje vreme, ali je večeras uspeo da rani "svoje" i zaprži čorbu bivšem timu u borbi za šampionsku titulu.

Ovakvom ishodu meča se najviše raduju navijači Arsenala i Liverpula. Trenutno je Siti na dva, odnosno četiri boda manja u odnosu na gorepomenute. Mada ima i utakmicu manje.

Preostala je još jedna trećina utakmica i zaista luda, luda trka za zvanje šampiona Engleske!

Standings provided by Sofascore

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading