VREME JE DA TUHEL STVARNO DOBIJE OTKAZ Upamekano opet ukopao Bajern, titula - gotovo nemoguća misija

19:49 | 18-02-2024

Fudbal 0

Novi debakl Bajerna...

Tomas Tuhel
EPA-EFE/ADAM VAUGHAN

Vreme je zaista da Tomas Tuhel dobije otkaz u Bajern Minhenu! Ovo kako izgleda šampion Nemačke na terenu ni liči ni na šta! I to se mora jasno i glasno reći.

Čini se da je poslednji ekser u kovčeg nemačkog stručnjaka zakucao Bohum koji je sa 3:1 potpuno ponizio moćnu bavarsku mašineriju. 

Odavno je Tuhel izgubio svlačionicu. Igrači mu više ne veruju (De Liht, Miler, Gorecka, Kimih...), a čini se ni on njima.

I kada je već takav spoj, najlogičnije deluje da bivši trener Borusije Dortmund, Pari Sen Žermena i Čelsija dobije kartu u jednom pravcu.

Zanimljivo je da je Bohum tri pogotka postigao iz četiri udarca u okvir gola?! Bajern iz jednog više samo jedan...

Poveo je Bajern golom Džamala Musijale iz 14. minuta, ali je već do poluvremena usledio preokret domaćih. Najpre preko bivšeg igrača Partizana Takume Asana u 38. minutu.

Potom je na isteku prvog dela igre i Kevin Šloterbek bio precizan, da bi Dajo Upamekano ponovo ukopao Bajern. Francuski štoper je skrivio penal sredinom nedelje protiv Lacija uz crveni karton, a isto je učinio i danas?!

Dobio je drugi žuti, odnosno crveni karton u 78. minutu da bi Kevin Štoger bio precizan sa bele tačke. Sve što je uspeo nemački gigant je da postigne utešni gol preko Harija Kejna u finišu utakmice.

Posle ovakvog rezultata, trenutno Bajer Leverkuzen na čelu tabele ima osam bodova viška i čini se da će ostaviti Tuhelov tim bez titule. Pardon, bivši Tuhelov tim...

Standings provided by Sofascore

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading