SPEKTAKL NA SAN MAMESU Atletik Bilbao ukočio najveće iznenađenje i odigrao za Real Madrid

23:11 | 19-02-2024

Fudbal 0

Velika pobeda igrača Atletik Bilbaa.

Bilbao bolji od Almerije
EPA-EFE/Miguel Tona

Napravio je Real Madrid juče veliki kiks remijem sa Rajom Valjekanom. Ali, najprijatnije iznenađenje Primere, Đirona nije to uspela da iskoristi.

U pravom spektaklu na San Mamesu obeleženom sa pet golova slavio je Atletik Bilbao sa 3:2 u meču koji je trajao preko 100 minuta?!

Već u drugom minutu je poveo domaći time preko Alehandra Berenguera, da bi na startu drugog dela igre Viktor Cigankov doneo izjednačenje katalonskom klubu.

Sjajni Berenguer je preuzeo konce igre u ruke. Novim golom u 56. minutu je vratio prednost Atletik Bilbau, da bi samo četiri minuta kasnije Injaki Vilijams podigao razliku na plus dva.

Odbijala je Đirona da umre. Nije se predavala, svesna i sama da bi baš večerašnji neuspeh mogao da je košta borbe za šampionsku titulu.

Uzvratila je preko Erika Garsije u 75. minutu i imala ispred sebe gotovo pola sata (?!) da stigne makar do utešnog boda.

Pokušavali su nadoknadi vremena Artjom Dovbik i Džon Romero (kojem je jedan defanzivac Bilbaa izbacio loptu sa gol linije), ali nisu imali ni sreće.

Na kraju velika pobeda za Atletik Bilbao koji je odigrao malo i za Real Madrid koji je ostao na sasvim pristojnih šest bodova prednosti.

Standings provided by Sofascore

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading