KRAJ JEDNE ERE Kristal Palas ostao bez trenera i bodova

23:33 | 19-02-2024

Fudbal 0

Jedna era u Kristal Palasu okončana bodom.

FK Everton, Dvajt Meknil
EPA-EFE/ADAM VAUGHAN

Mogao je Kristal Palas jednu eru da okonča pobedom i sa tri boda na gostovanju Evertonu, ali umesto toga je podbacio, ispustio je pobedu i na kraju je morao da se zadovolji jednim bodom - 1:1.

U danu, očigledno namenjenom, za promene trenera (Napoli, Marsej) i Kristal Palas je rešio da se zahvali na svemu Roju Hodžsonu i započne novu eru.

-  Ovaj klub je jedinstven i puno mi znači. U potpunosti sam uživao tokom šest godina kao trener Kristal Palasa i zato što sam dobio priliku da radim ono što volim sa vrhunskim fudbalerima i ostalim kolegama. Odluku sam doneo na osnovu aktuelnih okolnosti, za klub je najvažnije da planira svoju budućnost. Zato podnosim ostavku, kako bi klub ranije mogao da se posveti svojim planovima i narednom menadžeru - rekao je Hodžson.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Mada je izjavio da sam podnosi ostavku, u realnosti je smenjen, mada je to manje važno. Novi trener će biti Oliver Glazner koji će već na narednoj utakmici prvi put voditi Kristal Palas.

Pokušaće Austrijanac da spasi Kristal Palas ispadanja pošto klub trenutno ima samo pet bodova više od Lutona, poslednjeg tima koji je u opasnoj zoni.

Što se tiče večerašnje utakmice, poveo je londonski klub preko Džordana Ajua u 66. minutu i činilo se da ide ka pobedi.

A da barem jedan bod ostane na "Gudisonu" pobrinuo se Andre Onana u 84. minutu i tako još jednom pokazao zašto se i daleko bogatiji klubovi od Evertona interesuju za njegove usluge.

Standings provided by Sofascore

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading