VELIKI UDARAC ZA LIVERPUL Klop saopštio loše vesti, jednog od ključnih igrača čeka duga pauza

19:41 | 20-02-2024

Fudbal 0

Menadžer Liverpula Jirgen Klop izjavio je danas da će portugalski fudbaler Diogo Žota mesecima odsustvovati sa terena zbog povrede kolena, koju je zadobio na meču protiv Brentforda, preneo je Bi-Bi-Si (BBC).

Crvena zvezda - Liverpul
EPA


Žota je pre tri dana na utakmici 25. kola Premijer lige na nosilima iznet sa terena u prvom poluvremenu, pošto je igrač Brentforda Kristijan Norgard pao na fudbalera Liverpula. Liverpul je u subotu u gostima pobedio Brentford rezultatom 4:1.

- Pauza za Žotu će trajati mesecima - rekao je Klop uoči meča sa Lutonom.

Portugalski mediji preneli su da će Žota odsustvovati oko dva meseca sa terena, ali da se njegov povratak očekuje u finišu sezone, pre Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Još jedna prepreka. Boriću se kako bih se što pre vratio - rekao je Žota, koji je ove sezone na 28 utakmica za Liverpul postigao 14 golova.

Bi-Bi-Si podseća da se na utakmici sa Brentfordom povredio i Kertis Džons, dok je Darvin Nunjes zamenjen u poluvremenu iz predostrožnosti. Duel sa Brentfordom propustio je i golman Liverpula Alison Beker.
Klop od ranije zbog povreda ne može da računa na Trenta Aleksandera-Arnolda, Dominika Soboslaja i Tijaga Alkantaru.

- Nije sjajno, definitivno nije. Želeo bih da kažemo da nema problema, ali očigledno ih imamo. Alison zbog povrede mišića nije na raspolaganju i biće odsutan dogledno vreme, a za ostale idemo od dana do dana zbog povreda mišića - istakao je Klop.

Liverpul će sutra na svom terenu dočekati Luton u 26. kolu Premijer lige.

Čelsi i Liverpul igraće u nedelju od 16 časova u finalu engleskog Liga kupa.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading