VRAĆA SE U TIM Glazer oduševljen navijačima Zvezde, pa pred Čukarički poručio: Nisam mogao da poželim bolji povratak

17:50 | 22-02-2024

Fudbal 0

Izraelski golman je dao izjavu pred sledeću utakmicu crveno-belih.

ata
ATA Images

Crvena zvezda će drugu utakmicu prolećnog dela sezone Superlige Srbije da odigra protiv Čukaričkog na stadionu "Rajko Mitić". Ovaj susret je zakazan za subotu od 16 časova.

Posle povrede u tim crveno-belih će se vratiti Omri Glazer, koji je izneo svoja očekivanja pred spomenuti duel:

- Prva utakmica u prolećnom delu sezone protiv Voždovca bila je za pamćenje, žao mi je što sam bio pored terena, ali sam sa druge strane imao priliku da pažljivo ispratim atmosferu i sjajne koreografije koje su priredili naši navijači. Imam veliku želju da u subotu protiv Čukaričkog igram u istom ambijentu - rekao je golman Crvene zvezde, pa dodao:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Zvezdaši su nam pružili neverovatnu podršku, koja nam mnogo znači u borbi za titulu. Pozivam ih da dođu na Marakanu i u subotu, a mi ćemo učiniti sve kako bismo ih obradovali novim trijumfom. 

Izraelski čuvar mreže zbog povrede je propustio meč protiv Voždovca (2:1), ali se vratio na teren minulog vikenda u pobedi na gostovanju Novom Pazaru (3:0). 

- Nisam mogao da poželim bolji povratak na teren. Ostvarili smo pobedu na teškom gostovanju, a uz to sam uspeo i da ostanem nesavladan. Zbog povrede sam bio primoran da propustim utakmice na pripremama, kao i prvi meč u prolećnom delu sezone. Međutim, vredno sam radio svaki dan, kako bih što pre bio spreman. Zabeležili smo dve pobede i želimo da nastavimo u istom ritmu, s obzirom na to da je pred nama težak raspored i da nas tek očekuju utakmice sa ekipama iz gornjeg dela tabele. Cilj je isti, kao i na početku sezone, a to je osvajanje duple krune - poručio je Glazer.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading