ČISTKA U JUVENTUSU Italijanski gigant na leto spreman da se odrekne Srbina

23:33 | 22-02-2024

Fudbal 0

Sprema se velika rekonstrukcija u Juventusu na leto...

Juventus - Roma
Fabio Ferrari/LaPresse via AP

Pisalo se prošlog leta da bi Dušan Vlahović mogao da napusti Juventus, ali na kraju - nije. Ipak, kako prenosi italijanska "Gazeta delo Sport", umesto napadača bi izlazna vrata italijanski gigant mogao da pokaže Filipu Kostiću!

Barataju Italijani informacijama da crno-beli iz Torina nisu zadovoljni sa nula golova i četiri asistencije na 22 utakmice ove sezone.

Pritome, Kostiću je već 31 godina i Juventus bi ga za pravu cenu prodao vrlo rado. I ne samo njega. U istom sosu je i Timoti Vea koji takođe pokriva mesto takozvanog ving-beka.

Navodno je Juventus ovom tandemu već spremio i zamene. Radi se o Reinildu Mandavi iz Atletiko Madrida koji uspešno može da pokrije kako levu stranu, tako i poziciju štopera.

Upravo bi on bio direktna zamena za Filipa Kostića, mada kako je prodao loptu Hakanu Čalhanogluu za gol Intera protiv Atletiko Madrida, pitanje je koliko će se Juventus usrećiti sa reprezentativcem Mozambika.

Što se tiče Vee, njega bi mogao da zameni Francuz Kilijan Sadilja koji brani boje Frajburga i koji je prosto eksplodirao ove sezone.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading