O SLUČAJU SEVERINA Duljaj otkrio sve, čuo se sa igračem - ovo je epilog

11:18 | 23-02-2024

Fudbal 0

Igor Duljaj govorio je o Ksanderu Severini...

Igor Duljaj
ATA Images

- Znate kako, za mnoge stvari je dovoljan razgovor. Mora da se priča sa igračima. Ja kada sam dočekivao igrače na aerodromu, pravio se cirkus od toga, trener Partizana dočekuje igrače, vodi ih na preglede, tamo-amo. Važno je da im poklonite pažnju. Nikada ne znate, ako postoji problem, možete razgovorom da sve rešite. Moramo da znamo šta se njima dešava. Kad smo se vratili, čuo sam da naš igrač živi i dalje u SC Teleoptik. Dakle, 20 dana. Ili smo neodgovorni, nesposobni, 20 dana je prošlo, da li je nađen stan... Ne može neko da mi kaže, "ej, nedeljom ne radim, moje radno vreme je ponedeljak-petak - rekao je Duljaj.

REAKCIJA IZ PARTIZANA Vazura otkrio sve oko "slučaja Severina"

Nastavio je u istom ritmu.

- Moramo da budemo u službi ekipe, igrača Partizana, od tih igrača svi žive ovde, sobarice, kuvari, treneri. Moramo tako da se ponašamo, odgovorno. Ja sam jutros pričao sa Severinom i verujem da će biti sve OK. A javio se jer sam mu uvek poklanjao pažnju. Brinuo sam o njemu, uvek se javljao na telefon, tako moramo da se ponašamo. Ja ću uvek štititi igrače, čak i kad pogreše. I svi moramo da se ponašamo odgovorno prema poslu kojim se bavimo. Nema subota-nedelja, tačka - objasnio je Duljaj.

Smatra da je sve ovo veliki udarac za klub.

-  I kad bude došao u nedelju, ja ću ići da ga dočekam na aerodromu. Svi treba da rade u službi ekipe. Odličan prelazni rok, sve smo uradili kako treba i zbog jedne male sitnice moramo da damo prostor da poremeti sve što se od Slovenije radi. A to je da se napravi zdrava sportska priča. Ovo je direktan udarac na mene i moju ekipu. Neće sve biti isto kao pre. Severina je otišao da se vrati i vratiće se!

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading